Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Április 22. 08:59, vasárnap | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

A szezon első idegenbeli győzelme

A szezon első idegenbeli győzelme

A szoros meccs kimenetele a jó védekezés eredménye.

A mérkőzést Kekezovic, Pál, Mazic, Dukic, Balda és Berta felállással kezdték a fiúk. Már az első percekben 1-2 góllal tudtunk vezetni és az MKC játékosai sorra kapták a sárga lapokat. Egy elhibázott mezőkövesdi támadásból Frey megszerezte a labdát, ami Kekezovic akciójával az ellenfél kapujában landolt. Mazic Milán is egy jól eltalált pillanatban egyéni produkcióval szerezte első gólját. Bali Richárd a 10. orosházi gól szerzője, Herjeczki Balázs pedig remekül helyt állt a kapuban. Az első félidő eredménye: 8-11 Orosháza javára.

A második félidőben a kövesdiek próbáltak lőni a kapunkra, de Herjeczki sorra védte ki a támadásokat, köztük egy büntetőt is. Úgy tűnt, hogy a hazai pályán játszó MKC-nek nem megy jól a támadás, hosszú percekig próbálkoztak, míg végül az Orosházáé lett a labda. A 15. orosházi gólt Kekezovic Marinko értékesítette. Pajkó László is megmutatta magát a mérkőzésen, ezzel hozzájárult az első félidő óta szerzett háromgólos előnyünkhöz. A 20. orosházi gólt Dukic Goran lőtte. Yassine Benmiloud piroslapot kapott, így a második félidő végére el kellett hagynia a pályát. Ez után felgyorsultak az események, hiszen volt négygólos előnyünk is és az MKC kezdett „feltámadni”. Betaláltak a kapunkba és mikor már csak egy góllal vezettünk, az orosházi fiúk is összeszedték magukat. Perceken belül visszanyertük a négy gólt, a végjátékban viszont megelégedtünk az egy gólos győzelemmel is. 22-23 Orosházának.

Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE Alexandra: 22-23 (8-11)

MKC: Melus; Tóth; Bécsi 1; Szabó; Németh 3; Rosta; Korsós; Rossoni 3; Gubó; Morva 2; Molnár 4; Gamrát; Fekete 4; Kiss 1; Benis 1; Lezák 3.
Edző: Buday Ferenc

OFKSE: Herjeczki; Pajkó; Kekezovic 4; Ambrus 1; Pál 3; Bali 3; Frey 4; Kovács; Mazic 2; Benmiloud 2; Dukic 2; Raffai; Balda 2; Maric; Berta; Gazsó
Edző: Füzesi Ferenc: „A szezon első idegenbeli győzelme a legjobb időben. Komoly rivális a Mezőkövesd, de így a jelenlegi egy pontos előnyünket 3-ra bővítettük. A csapat kimagaslóan jól teljesített. Voltak hullámzások, de stabilan vészeltük át.”

Büntető:3/1 ill. 3/2
Kiállítás: 2. ill. 8. perc
Piroslap: Yassine Benmiloud

Az eseményen készült fotókat itt tekinthetik meg!

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben