Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Blog | Hajrá Orosháza!

2012. Július 09. 08:13, hétfő

Füzesi Ferenc és Goór Róbert gondolatai a következő szezonról

Füzesi Ferenc és Goór Róbert gondolatai a következő szezonról

Júniusban két kiváló edzőt kérdeztünk meg, mik a várakozások a 2012/2013-as bajnoksággal kapcsolatban.

Füzesi mester szerint az új játékosok igazolása megfelelő erősítés a már meglévő csapatba, így „a csapat gerincét egybe tartjuk. Nem kell újat kiépíteni. A múlt évben tisztán bent maradtunk, egy pici előre lépés lehetséges. Ha a védelmet szépen megszervezzük, sok jó versenyeket nyerünk meg.” – nyilatkozta a nyaralását töltő NBI felnőtt csapat edzője.

Goór Róbert még Adán tartózkodik, de egy pár mondatban ő is megosztotta terveit. Az egyesülettől az utánpótlás szakmai oktatását és a serdülő, junior, ifi csapatok edzését kapta feladatául. „Átlátásom volt a csapatokról, a gyerekeket pedig már nagyjából ismerem. A győztes mentalitás szeretném bele nevelni a csapatokba.” – közölte Goór Róbert, aki augusztus 1-étől kezdi Orosházán az alapozást.

Címkék: Kézilabda, OFKSE, sport

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. November 23. 08:01, péntek | Hajrá Orosháza!

9 éve Orosházán

Sándor Balázs (17) az Orosházi FKSE ifista jobbátlövője 9 éve kézilabdázik és a tanulást sem hanyagolja. Természetesen ő is profi karriert szeretne befutni, melyben a szülei is támogatják.

2012. November 16. 10:17, péntek | Hajrá Orosháza!

Benák Krisztián is bejutott a junior válogatottba

Tavaly Lászlai Szabolcs, idén pedig Benák Krisztián került be a junior válogatottba. Kifaggattuk, milyen érzés válogatottnak lenni és, hogy tud beilleszkedni új csapattársaihoz.

2012. November 12. 07:44, hétfő | Hajrá Orosháza!

Nagy Erik: Szeretnék majd egy profi csapatban játszani

Nagy Erik (16) már 8 éve kézilabdázik, tősgyökeres orosháziként. Bár egy évet kihagyott, de a posztja megmaradt, így az Orosházi FKSE ifjúsági csapatának kapujában erősíti az Orosházát.