Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Blog | Hajrá Orosháza!

2012. November 12. 07:44, hétfő

Nagy Erik: Szeretnék majd egy profi csapatban játszani

Nagy Erik: Szeretnék majd egy profi csapatban játszani

Nagy Erik (16) már 8 éve kézilabdázik, tősgyökeres orosháziként. Bár egy évet kihagyott, de a posztja megmaradt, így az Orosházi FKSE ifjúsági csapatának kapujában erősíti az Orosházát.

Nagy Erik (16) már 8 éve kézilabdázik, tősgyökeres orosháziként. Bár egy évet kihagyott, de a posztja megmaradt, így az Orosházi FKSE ifjúsági csapatának kapujában erősíti az Orosházát.

Erik Orosházán kezdte a kézilabdázást és a változásokról kérdeztük őt, hogy milyen érzés a sok új játékos érkezése, illetve a régiek távozása: „8 év alatt sok új játékos jött és ment, de jól kezelem a változásokat. Próbálok alkalmazkodni és remélem, ebben a szezonban sikeresebbek leszünk. Egy évet kihagytam, de jó érzés látni, hogy mennyit fejlődött a csapat, és hogy visszatérhettem kapusként.”

Erik a Táncsics Gimnáziumban tanul, most 10-es és a tanulás mellett az edzésekre is koncentrálnia kell, e mellett terveit is megosztja olvasóinkkal. „Nehezen tudom összeegyeztetni a tanulást az edzésekkel, de megpróbálom a kettőt együtt jól csinálni, ebben a családom is segít, ők mindenben támogatnak. A későbbiekben szeretnék majd egy profi csapatban játszani, de ezt majd az élet eldönti, hogy itt Orosházán vagy máshol lesz erre lehetőségem. Most elégedett vagyok az orosházi csapatban.”

Az ifista kapus a szurkolókra is gondolt és ezt üzeni: „Örülök, hogy minden meccsünkön ott vannak és támogatják a csapatot. Ez mindnyájunknak jól esik.”

Fotó: Tóth Emese

Címkék: Kézilabda, OFKSE, sport

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. November 23. 08:01, péntek | Hajrá Orosháza!

9 éve Orosházán

Sándor Balázs (17) az Orosházi FKSE ifista jobbátlövője 9 éve kézilabdázik és a tanulást sem hanyagolja. Természetesen ő is profi karriert szeretne befutni, melyben a szülei is támogatják.

2012. November 16. 10:17, péntek | Hajrá Orosháza!

Benák Krisztián is bejutott a junior válogatottba

Tavaly Lászlai Szabolcs, idén pedig Benák Krisztián került be a junior válogatottba. Kifaggattuk, milyen érzés válogatottnak lenni és, hogy tud beilleszkedni új csapattársaihoz.

2012. November 07. 09:46, szerda | Hajrá Orosháza!

„Addig szeretnék játszani, amíg a szervezetem bírja”

Talmácsi Ákos (19) juniorok csapatkapitánya mesélte el céljait és üzenetét a szurkolók felé.