Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Blog | Hajrá Orosháza!

2012. Július 17. 20:50, kedd

Bajusz Sándor orosházi fedélzeten

Bajusz Sándor orosházi fedélzeten

A 24 éve kézilabdázó, vajdasági születésű Bajusz Sándor a Tisza-parti közönség legnagyobb kedvence volt. Idén az OFKSE játékosaként lép pályára egykori csapatai ellen.

Bajusz Sándor Szerbiában, Ada városában született, 1988-óta kézilabdázik az élvonalban, a Pick-Szegednél tizenkét és fél évet játszott összesen, de a Duanferr SE-t és a Kecskeméti Klubot is erősítette pályafutása során.

A jugoszláv és magyar válogatott címmel büszkélkedhető sportoló a Pick-Szegednél szerzett két bajnoki, illetve egy kupa győzelem rutinjával érkezett Orosházára. „Szegeden meghatározó játékos voltam, most Kecskemétről igazoltam ide, ott 3 évet játszottam.” – nyilatkozta a legendás játékos.

Bajusz Sándor a kézilabda mellett a szegedi OTP Lakástakarék Pénztár felsővezetője, ez a munka meglehetősen kitölti napjait, ennek ellenére mindig tud időt szakítani kézilabdás kötelességeinek. Maradék szabadidejét a családjával tölti. Gyermekei Shara (16) és Bruno (11). Hobbija a horgászat, bár idén még csak egyszer tudott hódolni kedvtelésének. A fiával sok időt tölt, Bruno a Pick-Szeged U11-es korcsoport játékosa. „Szép eredményeket ér el, két évvel ezelőtt szivacskézilabdában országos bajnok lett, idén a második helyet szerezte meg csapatával az országos bajnokságon. A lányom nem sportol, inkább a tanulással foglalkozik.” – hangozott el a sportoló bemutatkozásában.

A beszélgetés alatt elhangzott, hogy Bajusz inkább a megszokott dolgokat szereti, ám hosszú távú tervei nincsenek Orosházán. Anyagi okok miatt érkezett városunkba, ahol a 2012/2013-as bajnokságon szeretné a legjobb teljesítményt nyújtani, illetve itt is egy meghatározó játékos szerepére törekszik. Az sem zavarja, hogy sok éve pályafutása végét hangoztatják, ő inkább bebizonyítja, hogy nem csak a 20 évesek jók a pályán.

Címkék: Kézilabda, OFKSE, sport

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. November 23. 08:01, péntek | Hajrá Orosháza!

9 éve Orosházán

Sándor Balázs (17) az Orosházi FKSE ifista jobbátlövője 9 éve kézilabdázik és a tanulást sem hanyagolja. Természetesen ő is profi karriert szeretne befutni, melyben a szülei is támogatják.

2012. November 16. 10:17, péntek | Hajrá Orosháza!

Benák Krisztián is bejutott a junior válogatottba

Tavaly Lászlai Szabolcs, idén pedig Benák Krisztián került be a junior válogatottba. Kifaggattuk, milyen érzés válogatottnak lenni és, hogy tud beilleszkedni új csapattársaihoz.

2012. November 12. 07:44, hétfő | Hajrá Orosháza!

Nagy Erik: Szeretnék majd egy profi csapatban játszani

Nagy Erik (16) már 8 éve kézilabdázik, tősgyökeres orosháziként. Bár egy évet kihagyott, de a posztja megmaradt, így az Orosházi FKSE ifjúsági csapatának kapujában erősíti az Orosházát.