Városlista
2024. április 24, szerda - György

Blog | Hajrá Orosháza!

2012. Augusztus 08. 14:43, szerda

A serdülők edzője számolt be az idei elvárásokról

A serdülők edzője számolt be az idei elvárásokról

Nagy Ferenc az OFKSE serdülő csapatának edzője adott rövid riportot a tavalyi szezon beszámolójáról és az idei bajnokság céljairól.

Nagy Ferenc: "Az előző szezonban az volt a célunk, hogy a rájátszásba jussunk be és a selejtezőben az 1-4-be kerüljünk be. A selejtező során a 3. helyet sikerült megszereznünk a Szeged és a Békés után, majd a Debrecen, Mezőkövesd után mi jöttünk a sorba, így sajnos nem kerültünk be az országos döntőbe. Ami mutatja a selejtező és a középdöntő erejét, hogy a Szeged bajnok lett. Tavaly a fiúk még nem voltak annyira össze szokva, ez meglátszott a meccseken és döntő pillanatokban is. A csapat nagy része 97-es születésű és csak 4 játékos 96-os, ami a szegedi csapattal ellentétben van, hiszen ott szinte csal 96-osok játszanak. Nekünk sokkal fiatalabb a keretünk. A bajnokság közben 3 játékos elhagyta a csapatot, ezeket a hiány posztokat megpróbáljuk feltölteni, főként környékbeli csapatok játékosaival, illetve saját erőből még fiatalabb játékosokkal. Ennek ellenére én pozitívumként értékelem a tavalyi évet. Idén megteremtettük azt a lehetőséget, hogy ha egy kis szerencse hozzánk pártol, akkor a selejtezőben az első két hely valamelyikét el tudjuk csípni. Bár az egyesület elvárása továbbra is a legjobb négy között maradás. Jelenleg a felkészülés második hetében tartunk, főként erőnléti gyakorlatokat végzünk. Majd a hét közepétől kerül előtérbe a labda, csütörtökön játszunk az NB I/b-s felnőtt lányokkal este 7-től az Eötvös téri Csarnokban. Ezen kívül több edzőmeccseket tervezünk, többnyire a környékbeli NB II-es csapatokkal, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy nálunk, mind tömegben és magasságban erősebb ellenfelekkel játszunk, így készülünk fel a riválisokkal játszandó meccsekre. Ezen kívül tervezzük, hogy több felkészülési tornára is elmegyünk. Törökszentmiklósra szeptember első hetében utazunk. Illetve Orosházán is megpróbálunk egy tornát összehozni, a bajnokság szeptember 7-én kezdődik.” – nyilatkozta Nagy Ferenc edző.

A képen: Patakfalvi Ádám, Nagy Ferenc, Barna Károly

Címkék: Kézilabda, OFKSE, sport

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. November 23. 08:01, péntek | Hajrá Orosháza!

9 éve Orosházán

Sándor Balázs (17) az Orosházi FKSE ifista jobbátlövője 9 éve kézilabdázik és a tanulást sem hanyagolja. Természetesen ő is profi karriert szeretne befutni, melyben a szülei is támogatják.

2012. November 16. 10:17, péntek | Hajrá Orosháza!

Benák Krisztián is bejutott a junior válogatottba

Tavaly Lászlai Szabolcs, idén pedig Benák Krisztián került be a junior válogatottba. Kifaggattuk, milyen érzés válogatottnak lenni és, hogy tud beilleszkedni új csapattársaihoz.

2012. November 12. 07:44, hétfő | Hajrá Orosháza!

Nagy Erik: Szeretnék majd egy profi csapatban játszani

Nagy Erik (16) már 8 éve kézilabdázik, tősgyökeres orosháziként. Bár egy évet kihagyott, de a posztja megmaradt, így az Orosházi FKSE ifjúsági csapatának kapujában erősíti az Orosházát.