Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. November 19. 20:35, szombat | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu Fotó: Rádai Barbara

Vesztettünk a Csurgói KK ellen

Vesztettünk a Csurgói KK ellen

Már a negyedik percben időt kért az OFKSE edzője, ekkor 5-0-ra vezetett a Csurgói KK. Sajnos nem volt elég a küzdés és a jól bevált cselek sem találtak célba.

Orosházi FKSE Alexandra – Csurgó KK 29-33 (16-18)

OFKSE: Herjeczki; Pajkó; Ambrus; Raffai; Harsányi 11; Berta; Lászlai 3; Gazsó; Dukic 7; Kósa; Balda; Mazic 2; Bali 4; Maric 2; Kovács.

Edző: Füzesi Ferenc:”Az első öt percben kialakítottuk az eredményt, bár a játék közben feljavítottuk az eredményünket a rutinos Csurgót nem tudtuk legyőzni. Ennek ellenére a játékosokat dicséret illeti, küzdöttek a meccs végéig.”

Csurgói KK: Nikolic; Paul; herbert; Simon; Széles 3; Darko P. 1; Borsos; Oláh 6; Miss 11; Darko T. 2; Vadkerti 2; Országh; Katzirz 6; Igor; Szőllősi 2; Nagy.

Edző: Bakó Botond: „Küzdelmes mérkőzés volt, jól kezdtük, az első öt gól nagy előnyt jelentett számunkra. A játék közben kicsit kioldódtunk, de végig vezettük a mérkőzést. A jól küzdő Orosháza ellen két pontot szereztünk.”

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén