Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Május 02. 20:15, szerda | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Szoros első félidő után 5 gólos győzelem

Szoros első félidő után 5 gólos győzelem

Az első félidőben a bírók döntései háborították fel a szurkolókat, majd a másodikban magabiztos előnyünknek örültek.

A mai OFKSE – Varioauto Pécs KC mérkőzésen Herjeczki Balázs bravúrjai miatt zengett a csarnok, majd Mazic Milan labdaszerzését követően Kekezovic Marinko góljának örülhettünk. Nem csak az elsőt, de a 25. gólt is Kekezovic értékesítette. Az első félidőben láthattuk, hogy az ellenfél kapusa jól védi a szemből érkező támadásokat, átlövéseket, így hamar le is tettünk erről a módszerről, inkább a lerohanások hoztak nagyobb sikert. Az ötödik orosházi gól szerzője Balda Ákos volt. A szoros állás miatt szinte végig 1-2 góllal lemaradva vagy előnyben voltunk, mikor egyenlítettünk, azt a szurkolók is kedvelték. A meccs egy egyik taktikája volt, mikor Kekezovic sarokba szorította ellenfelét, így esélye sem volt jó. Egy cseles labdaszerzés után természetesen góllal végződött az akció. Balda Ákos is pimaszkodott az vendégcsapattal, mikor a hetest lőtte az ellenfél kapujára, kicsit később a bírók döntése alapján Baldát véglegesen kiállították a játékból, az egyik ellenfél meglökéséért. Az első félidő eredménye 11-11.

A második félidő is Kekzovic góljaival és Herjeczki remek védéseivel indult. A 20. orosházi gólt Maric Dusan, a 25-et Frey Tamás, a 30-at pedig Kovács Attila szerezte. A 29. percben már mindenki ünnepi hangulatban volt a nézőtéren, a végeredmény 30-25 Orosháza javára.

Orosházi FKSE-Alexandra – Varioauto Pécs KC 30-25 (11-11)

OFKSE: HERJECZKI; KEKEZOVIC 11; Dukic 5; Mazic 3; Maric 3; Frey 2; Balda 2; Pál 2; Bali 1; Kovács 1; Pajkó; Ambrus; Raffai; Berta; Benmiloud; Benák

Edző: Füzesi Ferenc: „Nagyon jó védelemmel, a második félidőben feljavuló lövő teljesítménnyel nyertük meg a márkőzést.”

Varioauto Pécs: Bősz; Bujtár 2; Papp; Szomor; Szögi 1; Gründfeldek 11; Hudák; Lévay; Hajdú G. 5; Kurbely 2; Szakcsi; Milovits; Fekete; Szepesi 3; Hajdú T. 1

Edző: Németh Attila: „Az első félidőben szoros volt, a második félidőben el tudott húzni az Orosháza 4 góllal, amit meg tudott tartani a végéig.”

Kiállítások: 14 ;4 ill. 0; 2
Hetesek: 1/1; 3/2
Piroslap: Balda Ákos

A mérkőzésről készült képeket itt tekinthetik meg!

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;