Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Július 25. 07:33, szerda | Belföld
Forrás: mti

Pitbull helyett Flo Rida lép fel szombaton a FEZEN-en

Pitbull helyett Flo Rida lép fel szombaton a FEZEN-en

Elmarad az amerikai rapper, Pitbull szombatra meghirdetett fellépése a Fehérvári Zenei Napokon (Fezen), a megüresedett helyre a szintén amerikai dalszerző-rapper, Flo Rida érkezik - jelentették be a szervezők kedden.

A közleményben azt írták, a többek között Pitbullal is közös dalokat jegyző, többszörös Grammy-jelölt Flo Rida csaknem tíz éve ontja a slágereket, mint amilyen a Whistle, a Right Round, a Good Feeling vagy a Wild Ones. Pályafutása során rengeteg sztárral dolgozott együtt, köztük volt Pitbull mellett David Guetta, Nicki Minaj és Sia.

A fesztivál szervezői korábban azt is közölték, hogy a Fezen házirendjének értelmében programváltozás miatti jegykompenzációra nincs lehetőség, de a szombatra váltott napijegyek idén bármelyik napra érvényesek.

A szerdától szombatig tartó fesztiválon a fellépők között lesz a brit The Prodigy, a svájci DJ Bobo, a holland Epica, a német Helloween, az amerikai Mr. Big, a brit Dragonforce, az amerikai Richie Kotzen, a német Accept, az amerikai Ministry, a brit Enter Shikari és a finn Korpiklaani.

A hazai előadók közül színpadra lép a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, a Quimby, Majka és Curtis, Ákos, a Kowalsky Meg A Vega, a Honeybeast, a WellHello, a Halott Pénz, a Lord, a Road, a Lóci Játszik, a Depresszió, a Magashegyi Underground, a Leander Kills, az Anna & The Barbies, a Moby Dick, a Mobil Mánia, a Pál Utcai Fiúk, Ganxsta Zolee & A Kartel, az AWS, a Takáts Tamás Blues Band, a Csík Zenekar, valamint a Junkies.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során