Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2012. Május 12. 13:42, szombat | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Ünnepel a csapat

Ünnepel a csapat

Az utolsó hazai Budapest Bank Férfikézilabda Liga rájátszása után a Kazszer Kft. ünnepi vacsorát rendezett az OFKSE tagjainak.

Május 11-én Gelegonya László rendezett egy „eszem-iszom” partit, ahol az öt rájátszás öt győzelmét és a 2011/2012-es szezon eredményét ünnepelték az egyesület tagjai és a játékosok. A köszöntő beszédek elhangzása után a Kazszer Kft. pörkölttel vendégelte meg a felnőtt csapat játékosait. A vacsora után mindenki ünnepi hangulatban volt, hiszen a 9. helyet biztosan magunkénak tudhatjuk.

vacsora után mindenki ünnepi hangulatban volt, hiszen a 9. helyet biztosan magunkénak tudhatjuk.
Gelegonya László a Kazszer Kft. ügyvezetője elmondta, hogy rendkívül sportszerető ember, ezért fontosnak tartja az ilyen össze jöveteleket. Mint kiderült, Gelegonya László a szövetkezeti iparban nőtt fel, nem volt kiemelkedő sportoló, de sok sportágat kipróbált, köztük a birkózást is, ami akkoriban fellegvárnak számított. Két gyermeke úszni tanult, így Gelegonya László elhatározta, alapítója lesz az Orosházi Úszóegyesületnek. Az úszás után a teniszt választották a Gelegonya testvérek, ezért László ennek a sportnak is elkötelezettje lett. Gyermekei a korosztályos megyei ranglistákat vezették, majd magyar bajnokságokat nyertek, később pedig a Vásárhelyi úton található Tenisz Klubot hozta létre.

„A feleségemmel rendkívül sportszerető emberek vagyunk. A kézilabda mérkőzésre Molnár Imre gyúró hívott meg egy-másfél évvel ezelőtt és persze Rajki Istvánt is ismerem régóta. Nagyon becsülöm a kézilabdásokat, mert sok lemondással jár. A fiatalságukat áldozzák fel.” – nyilatkozta a Kazszer Kft. ügyvezetője, majd hozzá tette, hogy a telephelyen lévő konditermet szabadon használhatják a játékosok.

Az est képeit itt tekinthetik meg!

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 08:00, hétfő | Külföld

Meginoghat az oltási terv az AstraZeneca bejelentése miatt Ausztriában is

Ausztriában is meginoghat az oltási kampány, miután a svéd-brit AstraZeneca gyógyszergyártó cég bejelentette, hogy az első negyedévben nem tudja vállalni a megígért oltóanyag leszállítását - írták az osztrák lapok.

2021. Január 25. 07:00, hétfő | Belföld

Müller Cecília: átgondolt oltási terv szerint halad a vakcináció

Magyarországon átgondolt oltási terv szerint halad a vakcináció, hiszen rendelkezésre kell állnia a második dózis oltóanyagnak is a már beoltottaknak - mondta az országos tisztifőorvos vasárnap a közmédiának nyilatkozva.

2021. Január 25. 06:00, hétfő | Külföld

Megállt a fertőzések számának emelkedése Nagy-Britanniában

Nagy-Britanniában sok országrészben már csökken az újonnan bekövetkező fertőzések száma, de még nincs itt az ideje a járvány megfékezését célzó korlátozások feloldásának

2021. Január 25. 05:00, hétfő | Külföld

A szlovének mintegy hatvan százaléka valószínűleg beoltatná magát

A szlovének mintegy 60 százaléka valószínűleg beoltatná magát a koronavírus ellen, ami jelentős növekedés e téren: tavaly októberben még csak a megkérdezettek húsz százaléka válaszolta azt, hogy kérné a védőoltást