Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Március 27. 07:24, kedd | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Orosháza Cup

Orosháza Cup

A tavalyi őszi kupán felbuzdulva, ismét mintegy 1000 gyermek látogat Orosházára kézilabdázni.

Tatai Tamás az Orosháza Cup szervezője elmondta, hogy a tavalyi kupát viszonylag rövid idő alatt sikerült létrehozni, a rendezvény lebonyolítsa jól sikerült. 38 csapat vett részt a rendezvényen, melyek csak fiú csapatok voltak.

Olyan időszakban rendezik az idei eseményt, mely egy szakasz lezárását követi és egy új szezont kezdetét előzi meg. Több iskolával kellett egyeztetni az Orosháza Cup-ról, a választás végül az idén elmaradt libamáj fesztivál idejére esett, azaz május 31-től június 3-ig.

Román, horvát, szerb és szlovén csapatok is érkeznek városunkba és az őszi kupával ellentétben most fiú és lány csapatok is lesznek. Két helyszínen rendezik a kupát. Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda valamint a Táncsics Mihály Közoktatási Intézmény és Tehetségközpont sportcsarnokaiban. A két helyszín között Dottó kisvonat fogja szállítani a fiatalokat, ezzel a nagy buszok sem fogják akadályozni a belvárosi közlekedést.

Az egyesület várja a csapatokat, hiszen kilenc korosztály fog össze csapni a legkisebbektől a junior korú sportolókig. A nulladik napon ziccer dobás, célba dobó verseny és lufi vadászat teszi majd színesebbé a programokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt