Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:45, kedd | Helyi sport
Forrás: www.oroscafe.hu

OFKSE

OFKSE

Hétfő délután elindult a felkészülés a kézilabdaklub junior, ifjúsági és serdülőcsapatainál.

Megkezdték az alapozást augusztus elsején az Orosházi FKSE utánpótlás együttesei a Táncsicsban. Mint ahogy arról korábban már hírt adtunk, a juniorcsapat edzéseit Füzesi Ferenc vezeti, az ifjúsági- és serdülőcsapat trénere Tatai Tamás lett. Füzesi Ferenc – akinek a szakmai iránymutatása mellett zajlik valamennyi korosztály edzésmunkája – korábban úgy fogalmazott, a már kialakult edzésmódszert, játékrendszert folytatják. Elmondta, céljuk továbbvinni a magas színvonalú munkát.

A hétfő délutáni találkozón az OFKSE elnöke köszöntötte a játékosokat, edzőket, szülőket. Rajki István elmondta, hogy az edzőcsere ellenére ugyanaz a munka megy tovább, mint eddig. A klub kiemelt feladatnak tartja az utánpótlás-nevelést, melyhez a feltételek adottak. Megtudtuk, több új fiatal is érkezett az egyesülethez, és folytatják Orosházán a sport mellett tanulmányaikat is.

A klub vezetése és az edzők is hangsúlyozták, fontos, hogy a sportpálya mellett az iskolában is sikeresen helyt álljanak a fiatalok, akikre a következő hetekben komoly felkészülés vár. Az alapozás után ezúttal is több bajnokságban szerepelnek majd. A felnőttek mellett a junior és az ifjúsági csapat játszik az NB I-ben, valamint a serdülőbajnokság és az Országos Ifjúsági Kupa mérkőzésein szurkolhatunk az Orosházi FKSE csapatainak.

Címkék: kézilabda, OFKSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.