Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Május 11. 20:20, péntek | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu, Fotó: Krajcsovicz Nikolett

Megoldhatatlan feladatok elé állítottuk a kövesdieket

Megoldhatatlan feladatok elé állítottuk a kövesdieket

A szezon utolsó hazai mérkőzése volt ma, 8 gólos különbséggel vertük meg a már kiesett MKC-t.

Barna Károly elemezte a mai mérkőzést:

Az első félidőben kezdetben kicsit nehezen vettük fel a megfelelő ritmust. Támadásunk néha akadozott, kívülről nem mertük felvállalni az átlövések lehetőségeit. Próbáltunk ziccerig játszani, amibe többször hiba csúszott, a védekezésünk is kicsit lazább volt. Ahogy ezekben sikerült javítanunk, úgy magabiztosabbá vált csapatunk. A félidő vége (16-12) hűen tükrözi az erőviszonyokat.

Az második félidőben jól kezdtük a védekezést, néha megoldhatatlan feladatok elé állítottuk a kövesdieket. Keresztmozgásokkal jól álltunk, két beállóval történő játékokat szépen, kontrollal tartottuk. Herjeczki továbbra is parádézott, ez és a jó támadó játékunk már a 10 gólos különbséget is mutatott. Remek egyéni játékunkhoz a Kövesd sokszor csak asszisztálni tudott. Füzesi mester minden játékosának lehetőséget adott, akik éltek is ezzel a helyzettel és meghálálták edzőjük bizalmát. Az egész mérkőzés a jól felkészített csapat teljesítményéről szólt. Remek szakmai tudásuknak köszönhetjük, hogy a rájátszás 5. meccsét is megnyerhettük és a 9. helyen állunk. Barna Károly minden játékosnak, edzőnek köszöni a 2011-2011-es bajnokságot és a vezetőségnek, hogy biztosították a megfelelő feltételeket.

Orosházi Alexandra – Mezőkövesdi KC 38-30 (16-12)

Vezette: Herczeg; Sűdii

OFKSE: HERJECZKI; KEKEZOVIC 7;DUKIC 6; FREY 6; Mazic 4; Pajkó;; Ambrus 2; Pál 3; Bali 1; Kovács 2; Benmiloud 1; Balda 1; Berta 1; Raffai 1; Maric 2; Benák 1

Edző: Füzesi Ferenc: „Tét nélküli mérkpzés volt, amihez ne voltunk hozzá szokva az elmúlt három évben. Köszönjük a szurkolóknak az egész éves hűségüket.”

MKC: Melus; Tóth; Bécsi; Szabó; Németh 2; Korsós; Rosta; Rossoni 3; Gubó 3; Morva 2; Molnár 5; Gamrát; Fekete 1; Kiss 6; Benis 5; Lezák 3; Holló

Edző: Buday Ferenc: „Gratulálok Orosházának!”

Hétméteresek: 1/0 ill. 7-6

Kiállítások 6 illetve 4 perc

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: