Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Február 11. 20:17, szombat | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu Fotó: Kárai Attila

Magabiztos győzelem Tata ellen

Magabiztos győzelem Tata ellen

Az orosházi kézi csapat az egész meccs alatt vezetett és az ellenfél nyitott védekezése sem állt a győzelem útjába.

Már a mérkőzés első perceiben sorra lőttük a gólokat és az ellenfél sem volt jól felkészülve. A Tatai HAC játékosai elhibáztak egy passzt, Kekezovic kapott az alkalmon, nem kímélve a vendégeket. Az ellenfél sokszor a kaput sem találták el. Az 5. percben 4-1 volt az állás Orosháza javára.

Herjeczki Balázs a mérkőzés elejétől kezdve jól állta a sarat, a vendégek nehezen tudtak csak gól lőni. A Tatai HAC edzője már 8-3-as állásnál, az addigi eredmények láttán időt kért. Bár ez nem sokat segített a csapaton, félidő végig vezettek az orosházi fiúk. A 11. percben Frey egy büntetővel gyarapította az OFKSE gól eredményét, Pál Gergő pedig az 5. gólját szerezte meg. A 15. percben 11-4 volt az állás.

A 17. percben eladtuk a labdát, de hamar szépítettünk és egy büntető ismét Frey dobásával talált be, Herjeczki Balázs továbbra is remekül védte az ellenfél lövéseit. A 26. percben Balda Ákos szerezte meg a labdát és egy sprinteléssel lehagyta a többi játékost, természetesen ez az akció is góllal végződött. A félidő eredménye 20-11 Orosházának.

A második félidő első gólja után a szurkolók rászámoltak az eredményre, hiszen 21-11-re vezettünk akkor. Az ellenfél védekezésben taktikát váltott. A nyitott védés megnehezítette az OFKSE dolgát, ennek ellenére továbbra is tartottuk előnyünket. A 8. percben Mazic Milán 5. gólját lőtte. A második félidőben 3 olyan gól is kaptunk, ami büntető dobás volt. A 13. percben Kekezovic-nak sikerült az 5. gólt megszerezni. Ilyenkor 28-20-ra vezetett az Orosháza.

A 22. percben Kovács Attila remek egyéni akciót mutatott be, majd Dukic is eljutott az 5. góljához. Szikora Attila is követte Herjeczki játékát és a játék vége felé sorra védte ki az ellenfél próbálkozásait. Az utolsó pillanatban Frey Tamás mért egy végső csapást az ellenfélre, így az OFKSE játékosai 33-24-re nyerték meg a mérkőzést.

OFKSE-Alexadra – Tatai HAC 33-24 (20-11)

OFKSE-Alexandra: SZIKORA; HERJECZKI; KEZEOVIC 6; Ambrus; Raffai; Kovács 1; Berta; Frey 5; Gazsó; Bali 1; Mazic 5; Dukic 5; Pál 6; Benmiloud 2; Balda 2; Maric
Edző: Füzesi Ferenc: „Nagyon örülök a győzelemnek és az első félidő játékának.”

Tatai HAC: Melhardt; Kanyo; Bodnár; Szám 1; Sütő 1; Hodi-Pongrácz; Hajdú 2; Czérna; basky 6; Kiss 4; Benis 6; Lehócz; Hegedűs 4
Edző: Kanyó Antal: „A második félidőben felébredtünk.”

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV