Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Július 02. 10:59, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Lezajlott az idei első posztképző tábor Orosházán

Lezajlott az idei első posztképző tábor Orosházán

A múlt héten életre szóló barátságok is köttetek a Városi Sportcsarnokban, hisz különböző egyesületekből érkeztek gyerekek kézilabdát tanulni. A tábor pénteken zárult közös játékokkal.

Barna Károly beszámolója: A posztképző táborban olyan feladatokat kapnak a gyerekek, amire az edzések keretben nincs idő gyakorolni. Ez egy lehetőség a kicsik számára, olyan technikákat tanultak, amivel eddig még nem találkoztak. A nagyok is új ismeretekkel gazdagodtak, amely mellett a régieket is csiszolhatják. Ezeket a gyakorlatokat edzés közben is elő tudják venni, finomíthatnak rajta és versenyeken használni is tudják majd. Összességében jó szellemben telt a hét, a korcsoportok tisztelik egymást, a nagyok igyekeztek jó példát mutatni. A tábor elérte a célját, a gyerekek közösségben voltak, új ismeretségeket szereztek és a technikában is sikerült fejlődniük.

Tatai Tamás beszámolója: Az elmúlt héten fejeződött be a kézilabda tábor, amelyen főleg OFKSE, ONKC és a Kézilabda Szeged SE korosztályos játékosai vettek részt. Elsősorban lövés technikák, cselezés technikák, különböző esések, csúszások, gurulások oktatása zajlott. A tábor oktatásában segített Barna Károly (OFKSE) edző úr és Albert Alexandra (ONKC), akinek mentorálását vállaltuk el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára