Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. Augusztus 30. 20:09, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben!

Kézilabdás buli a Koccintó Sörözőben!

Augusztus 31-én, pénteken a Koccintó Sörözőben lehetőség lesz a férfi kézilabdásokkal találkozni, beszélgetni. Az ellátogató szurkolókat és szimpatizánsokat különböző programokkal várják a rendezők.

Két hete kikerült a plakát az internetre és a város több pontján is el lett helyezve szórólap a rendezvényről. A Férfi Kézilabda Egyesület elnökségi tagjai azzal a kéréssel fordultak szerkesztőségünkhöz, hogy a megjelent reklámokon változtassunk. Panaszok alapján a plakát nem az OFKSE színvonalán lett közzé téve az egyesület honlapján, ezért a neten már csak a Facebookon található. Rajki István az egyesület elnöke hívta fel a figyelmet, hogy például a sörivó versenynél és egyéb programoknál nincs feltüntetve, hogy ezek a versenyek csak a szurkolóknak szól, csak ők vehetnek részt rajtuk. A szervezőknek nem állt szándékában kellemetlen helyzetbe hozni a kézilabdásokat, hiszen városunk egyik legszínvonalasabban játszó sportolóiról van szó. Az elnök kitért a plakáton található Hostess lány megfogalmazásra is, melyen a szervezők a felszolgálót értik, hiszen valóban ennyi lesz a feladatuk, hogy az italokat felszolgálják az asztalokhoz.

Reméljük ezekkel a plusz információkkal még jobban fogják érezni magukat a holnap este Koccintóban megjelenő vendégek, ahol az InfoOrosháza.hu médiaportál felel majd a fotókért.

Nyitás: este 7 óra, zárás: kifulladásig


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára