Városlista
2024. június 12, szerda - Villő

Hírek

2021. Október 13. 07:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Jogerősen elítélték az UFO együttes egykori frontemberét

Jogerősen elítélték az UFO együttes egykori frontemberét

Jogerősen két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélték az UFO együttes egykori frontemberét nők futtatása miatt - tájékoztatta a fővárosi fellebbviteli főügyész kedden az MTI-t.

Medveczky Gábor közölte: a Fővárosi Ítélőtábla a napokban a tavaly novemberi - kerítés, csalás és kitartottság miatt hozott - elsőfokú ítéletet azzal a kiegészítéssel hagyta helyben, hogy mintegy 2,7 millió forint összegre vagyonelkobzást is elrendelt az elsőrendű vádlott, a volt popénekes ellen.

A vádirat szerint V. Zsolt két társával 2010 és 2011 között hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba magyar nőket közvetített és utaztatott ki. A bordély vezetője jutalékot fizetett ezért, emellett a volt énekes a nőktől havi díjat, valamint a prostitúcióból származó jövedelmükből részt is kért és kapott.

Az elsőrendű vádlott három ügyfelétől megtévesztéssel milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, de magára és az együttesre költötte - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 11. 15:15, kedd | Belföld

OVF: folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a gátak állapotát

Folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a nap 24 órájában a gátak állapotát - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) kedden, nem sokkal dél után az MTI-vel.

2024. Június 11. 15:14, kedd | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: újabb tizenhárom Gidrán érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára

Két részletben - kedden és szerdán - összesen 13 Gidrán harcjármű gördül be a tatai laktanya kapuján - jelentette be a honvédelmi miniszter az MTI-hez eljuttatott közleményben.

2024. Június 11. 15:13, kedd | Belföld

Vitézy Dávid: határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

A csütörtöki határidőig kezdeményezni fogják a vasárnapi főpolgármester-választáson leadott szavazatok újraszámlálását - közölte Vitézy Dávid, a voksoláson a második legtöbb szavazatott szerzett főpolgármester-jelölt kedden a Fa

2024. Június 11. 07:42, kedd | Belföld

Vitézy Dávid: rengeteg nyitott kérdés van a rekordszámú érvénytelen fővárosi szavazat miatt

Rengeteg nyitott kérdés és gyanú van a rekordszámú érvénytelen szavazat miatt, egyes kerületekben rendszerszintű problémák merültek fel - írta Vitézy Dávid hétfőn a Facebook-oldalán.