Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. December 14. 20:27, péntek | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Fürednek nem hoz szerencsét az orosházi pálya

Fürednek nem hoz szerencsét az orosházi pálya

Tavaly is kikaptak a bajnoki szezon visszavágójában, idén is mi nyertünk hazai pályán,.

A mérkőzés első félidejében hiányzott a dinamika, lassúságunknak és egy gyenge védekezésünknek köszönhetően szinte végig csak szaladtunk az ellenfél után. A füredi vezetéshez hozzátett még, hogy a meccs elején több kiállítást kaptunk, mint a Balaton parti csapat játékosai, de kettős emberhátrányból is tartottuk a 1-2 gólos különbséget. A 29. percben egy remek bejátszással biztosítottuk az egyenlő félidei állást.

A második játékrész már lendületesen indultunk, védekezésünk is feljavult, támadásban gólerős helyzetben voltunk. Míg az ellenfél az első félidőben csak 3 gólos különbséget tudott szerezni, addig az orosházi csapat 7-re is feltornázta előnyét. Ekkor már nem volt kétség, megnyertük a meccset.

Orosházi FKSE-Linamar – Balatonfüredi KSE 27-24 (12-12)
2012. december 14. Orosháza, Városi Sportcsarnok
Vezette: Medve; Nagy

OFKSE: HERJECZKI; DUKIC 9; BALDA 6; BALI 5; Szabó; Mazic 3; Benmiloud 2; Bajusz 2; Kanyó 1; Morva 1; Raffai; Harsányi; Berta; Holpert; Lászlai; Maric
Edző: Füzesi Ferenc: „A második félidőben lendületes játékunknak köszönhetően nagyon fontos győzelmet arattunk.”

Balatonfüred góllövői: Törteli 1; Németh 2; O. Rio 3; Lelkes 2; Szöllősi 1; Pásztor 4; Kovács 2; Hornyák 8
Edző: Sótonyi László: „Azt gondolom, lendületes küzdelmet láthattunk fiatal csapatomtól, ez volt a maximum. A végére elfáradtunk.”

Hétméteresek: 4/4; 7/5
Kiállítások: 16 ill. 12 p.
Kizárás: O. Rio (szabálytalankodás - Balatonfüred); Kemény László (3x2 perc kiállítás – Balatonfüred); Berta Gábor (3x2 perc kiállítás – OFKSE)

Martin véleménye: A mérkőzés előtt mindkét csapat tudta, hogy aki győztesen jön le a pályáról, az egy nagyon mély gödörből mászik ki. Ennek megfelelően mindkét csapat görcsösen kezdett, amiből mi jöttünk ki rosszabbul. Sajnos hol vezettünk, hol pedig X volt. A második félidőben mintha kicserélték volna a csapatot, sorra növeltük előnyünket. Kiabáltuk is a lelátóról, hogy „Ez a csapatunk!”. A végén 27-21-nél egy kicsit kiengedtünk és ennek köszönhetően feljött a Füred, de ez már nem fenyegette a győzelmünket.

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: