Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Szeptember 23. 20:06, vasárnap | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu; naplo.hu

Füred ellen egy gól hiányzott

Füred ellen egy gól hiányzott

Goran Dukic a szeptember 19-i mérkőzésen lesérült, helyette Berta Gábor lépett pályára.

Balatonfüred KSE - Orosházi FKSE Linamar 24-23 (13-8)
Időpont: 2012. szeptember 23.
Helyszín: Balatonfüred, Sportcsarnok
Vezette: Andorka; Hucker

OFKSE: Herjeczki; Szabó; Pajkó; Bajusz 4; Balda 4; Mazic 4; Raffai 3; Harsányi 3; Lászlai 2; Kanyó 2; Benmiloud 1; Bali; Holpert; Benák; Berta

Edző: Füzesi Ferenc: "Bizonytalan elsőfélidő után egy stabilabb második félidőt játszottunk. A végjátékban egy balszerencsés hetessel veszítettünk pontot."

Balatonfüred góllövői:Hornyák 3; Kovács 4; Lelkes 1; Németh 2; Pásztor 1; Pulay 1; Rio 3; Zdolik 9

Edző:Sótonyi László: "A szünetben elhittük, hogy vége a mérkőzésnek és ez majdnem megbosszulta magát."

Kiállítás összesen: 6p.

Hétméteres összesen: 3/1

A harmadik támadás és a harmadik perc hozta meg az első gólt: Kanyó révén az Orosháza vezetett, amit pillanatokon belül megfordított a BKSE _ Szathmári hetest védett és Kovács kiállítása után emberhátrányból 4:1-re elhúztak a hazaiak. A vendégek nem adták fel és a 11. percre egy gólra felzárkóztak. A következő támadásnál Pulayt a levegőben megütötték, szerencsétlenül esett, elájult, a nyelvét Csordás doktor szedte ki, később a mentők vitték el. Pulay sérülése megzavarta a játékot, de a 13. percben Zdolik harmadik találatával sikerült újra kettővel vezetni a hazaiaknak (6:4). A Füred a támadásait gólokkal fejezte be, de az Orosháza is tüsténkedett (8:6), a 20. percben pedig hetest, két percet érő szabálytalanság után az orosházi Kanyót pirossal kizárták a játékból. Az emberelőnyt gólokra váltották a tópartiak (20. perc: 10:6). Ezután még szépített az Orosháza, de a lendületbe jövő fürediek a 28. percre már hatra hizlalták az előnyt (13:7). Ezt csak azért nem tudták megtartani, mert Raffai góljára Sandrk hetesből nem tudott válaszolni.

Két kimaradt füredi helyzettel és orosházi góllal indult a második játékrész, majd emberelőnyből tovább zárkóztak a vendégek. A 39. percben 16:14-nél Sótonyi László ki is kérte az idejét. A tanácskozás után is a vendégeknek ment jobban a játék, a 41. percre már egy gól volt csak közte (17:16). Ekkor összekapta magát a Füred és egy 5:0-s rohammal újra jelentős lett a különbség (22:16). A tetemes differencia nem nyugtatta meg a hazaiakat, inkább a vendégeket rázta fel, és a veterán Bajusz vezérletével előbb háromra jöttek fel, majd két gólra apadt a hazaiak előnyre, sőt Benmiloud egy perccel a vége előtt egyre faragta a hátrányt. A füredi támadást időkéréssel hosszabbította meg Sótonyi edző, ám így se sikerült betalálni a vendégek kapujába, sőt kilenc másodperccel a vége előtt Mazic hetest harcolt ki. A veterán Bajusz hetesét azonban Szathmári hárította, így a Füred, ha nehezen is, de begyűjtötte a két pontot.

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt