Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Július 16. 16:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Bemutatkoztak az új játékosok

Bemutatkoztak az új játékosok

Július 16-án az Orosházi FKSE új játékosait mutatta be Rajki István, majd a mezeket is átadta Kanyó Ádámnak, Morva Zoltánnak és Bajusz Sándornak, akik a 2012/2013-as szezonban erősítik városunk NB I-es csapatát.

Rajki István, az egyesület elnöke elmondta, hogy a három távozó játékos helyére érkeztek az új csapattagok, így a 2012/2013-as szezonban jobb alapokkal tudunk indulni, mint tavaly. „Alig vártuk, hogy elkezdődjön a szezon, Füzesi edző is várja már a találkozást. Idén a középmezőnyben szeretnénk végezni.” – hangzott el a sajtótájékoztatón, ahol az is kiderült, hogy a mai napon máris megvillogtathatják tudásukat az új igazolók, hiszen július 16-án kezdődik az alapozás.

Bajusz Sándor Szegedről igazolt Kecskemétre, ott játszott az elmúlt három évben. Az orosházi egyesülettel többször is tárgyalásban állt, idén úgy döntött, hogy nálunk öregbíti tovább hírnevét.

Morva Zoltán Dunaújvárosból igazolt a mezőkövesdi csapatba, idén Orosházán állomásozik. Az OFKSE játékosai közül Bali Richárddal és Benmiloud Yassine-nal a Dunaferr SE-t erősítették.

Kanyó Ádám kézilabda pályafutása során csak a tatabányai klubban játszott, összesen 11 évet. Az orosházi igazolás jó lehetőségnek tűnik számára. Balszélsőként a kitűzött célok elérésére fog koncentrálni.

Címkék: kézilabda, OFKSE, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.