Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Szeptember 26. 08:01, szerda | Helyi
Forrás: Békés Megyei RFK

Zászlóssá léptették elő az idős férfin segítő rendőrt

Zászlóssá léptették elő az idős férfin segítő rendőrt

A főtörzsőrmester szeptember 24-én, hétfőn hajnalban kapott jelzést, hogy tűz van egy házban. Az épületben lakó idős férfi már nem tudott kimenekülni, ezért a körzeti megbízott bement érte és kihozta őt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője Hudák Pál r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, rendészeti igazgató 2012. október 1-jei hatállyal rendőr zászlóssá léptette elő Oláh Csaba rendőr főtörzsőrmestert. Az Orosházi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztálya Tótkomlósi Rendőrőrsének körzeti megbízottját lelkiismeretes szolgálatellátásáért és bátor helytállásáért részesítették elismerésben.

A főtörzsőrmester 2012. szeptember 24-én, hétfőn hajnalban arról kapott jelzést, hogy tűz van egy házban Tótkomlóson. Mikor a helyszínre érkezett, a szomszédok már megkezdték az oltást, az épületben és annak környékén sűrű füst volt. A házban lakó idős férfi önerejéből már nem tudott kimenekülni, ezért a körzeti megbízott bement érte és kihozta az épületből, majd mentőt hívtak hozzá.

Oláh Csaba r. főtörzsőrmester 28 éves, Tótkomlóson él családjával. A Szegedi Rendészeti Szakközépiskola elvégzését követően 2004-ben került a városi őrs állományába, tehát 8 éve teljesít szolgálatot Tótkomlóson. Kezdetben járőri, majd járőrvezetői beosztást töltött be, majd miután eredményesen elvégezte a körzeti megbízotti szaktanfolyamot 2011 júliusától jelenlegi beosztásában dolgozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.