Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2023. Július 11. 06:21, kedd | Belföld
Forrás: mti

Veszprém és Fejér vármegyében adott sok munkát a tűzoltóknak a vihar

Veszprém és Fejér vármegyében adott sok munkát a tűzoltóknak a vihar

A hétfő délutáni vihar csapadékát kísérő nagy erejű szél elsősorban Veszprém és Fejér vármegyében adott sok munkát a tűzoltóknak - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Azt írták: a Veszprém vármegyei Külsővaton, a Zrínyi utcában egy faág gépkocsira zuhant, a Béri Balogh Ádám és Kossuth utcában villanyvezetékre dőltek fák, a helyi idősek otthonának tetejéről pedig egy kidőlt nyírfát kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak. A község közelében, a 8413-as úton a vasúti átjáró előtt és után is villanyvezetékek lógtak.

Veszprémben, a Csalogány utcában egy tizenöt méter magas fa foglalta el az úttestet, de a város vasútállomására is egy kidőlt fa miatt riasztották a tűzoltókat.

A vármegye más településein, például Borzaváron, Somlószőlősön ugyancsak fákat csavart ki az erős szél.

Fejér vármegyében Székesfehérvárról érkezik a legtöbb bejelentés. A Rádió utcában egy kihasadt fa széttört egy utcai padot. A Szatmári úton, az Alvinci utcában, a Vásárhelyi utcában is fákat csavart ki a szél. A Malom utcában kettészakadt egy fa, miután villámcsapás érte.

Gárdonyban pedig a Szövetkezetek útját egy kidőlt fa teljesen elzárja a forgalom elől - tették hozzá.

Címkék: időjárás, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u

2024. Június 14. 15:03, péntek | Belföld

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását

Megkezdték a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását pénteken a Nemzeti Választási Irodában (NVI).