Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Április 04. 19:14, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Újabb titokra derült fény Elvis haláláról

Újabb titokra derült fény Elvis haláláról

Bár több mint 40 év telt el Elvis halála óta, a világ legnagyobb rock and roll ikonjának életéről és tragikusan korai haláláról máig derülnek ki titkok.

Most a legenda egykori felesége, legnagyobb szerelme, hagyatékának gondozója, Priscilla Presley törte meg a csendet és beszélt az énekes utolsó heteiről.

Az Elvis Presley: The Searcher című új, hamarosan bemutatandó dokumentumfilmben (HBO, április 14.) Priscilla elmondta, szerinte férje a németországi katonáskodás alatt szokott rá a szerekre, amelyek végül a vesztét okozhatták.

"Adtak dolgokat a katonáknak, hogy ébren maradjanak. Folyamatosan őrségben volt és késő éjszaka is el kellett végeznie a feladatokat. A srácok azért kapták ezeket a pirulákat, hogy ne aludjanak el... Akkor kezdődött minden" - vallotta be Priscilla Presley, aki hozzátette, nehéz Elvis utolsó éveiről beszélnie, amikor az énekes kezdte elveszíteni a kontrollt gyógyszerfogyaszása felett, és 42 évesen legenda vált belőle.



"Nem tudtuk, hogy ez történik majd, de az oda vezető utat láttuk" - utalt Priscilla Presley, aki arra is választ adott, hogy miért nem sikerült segíteni az énekesen.

"Az emberek azt kérdezik: miért nem tettél semmit? Nos, ez nem igaz. Nem mondhattad meg Elvisnek, hogy mit tegyen. Ez egyszerűen nem így működött. Megpróbálhattad, de semmi értelme nem volt, tudta, hogy mit csinál" - magyarázta Priscilla Presley, aki június 6-án személyesen is Budapestre látogat, hogy részt vegyen az Elvis, The wonder of You szuperprodukció showműsoron és további titkokat áruljon el a Királlyal közös életéből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.