Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Szeptember 24. 12:12, hétfő | Helyi
Forrás: Békés megyei RFK

Tűzoltás és baleset Orosházán és Tótkomlóson

Tűzoltás és baleset Orosházán és Tótkomlóson

Békés megyében vasárnap egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt valamint egy tótkomlósi ház lobbant lángra.

Békés megyében vasárnap egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Este fél 7 körül Orosházán, a Nagyhegyi utcában egy személyautó vezetője az útpadkára hajtott, majd villanyoszlopnak ütközött. A kocsiban a vezetőn kívül más nem ült, a férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Rendőrök mentettek ki házából egy idős férfit ma hajnalban Tótkomlóson. A körzeti megbízott negyed 5 után pár perccel kapott jelzést arról, hogy tűz van egy házban. Járőr kollégájával azonnal a helyszínre indult. A tűz oltását a szomszédok már megkezdték, a házban és az épület körül sűrű füst volt. Miután valószínűnek látszott, hogy a házban lakó idős férfi bent van, a két főtörzsőrmester betörte az egyik ablakot és bemásztak az épületbe. A földön fekve találtak rá a 70 éves férfire, aki a füsttől rosszul lett, így önerejéből már nem tudott volna kimenekülni a házból. A rendőrök kihozták és mentőt hívtak hozzá. A helyszíni szemle során semmi nem utalt arra, hogy valaki gyújtogatott volna az épületben. Az idős férfi valószínűleg ágyban dohányzott, ezért keletkezett tűz a házban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.