Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Április 19. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infooroshaza.hu

Törőcsik Mari pénteken Orosházán

Törőcsik Mari pénteken Orosházán

Önmagában az a tény, hogy Törőcsik Mari színésznő Orosházára látogat, a különlegességek kategóriájába sorolható. Most azonban két Kossuth-díjas filmrendező is vele tart.

A Nemzet Színésze, a kétszeres Kossuth-díjas Törőcsik Mari Koltai Lajos filmrendezővel, operatőrrel és Maár Gyula filmrendezővel és forgatókönyvíróval (ahogy jeleztük ők ketten szintén Kossuth-díjasok) lép a közönség elő pénteken 18 órától az orosházi Petőfi Művelődési Központban.

A Pódium Esték-sorozat részekét látogat a három nagyszerű művész Orosházára, ahol filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozón vesznek részt a helyi művelődési központ színháztermébe.

E rendezvény része a településalapítás 269. évfordulójára rendezett ünnepségeknek. A színháztermi galériában Maár Gyula grafikáit tekinthetik meg a látogatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.