Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Július 09. 15:40, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoOrosháza.hu

Tenisz, medencés kikapcsolódás és egy kis piknik

Tenisz, medencés kikapcsolódás és egy kis piknik

Az elmúlt két hétben két edzőtábort is rendezett az orosházi KAZSZER Tenisz klub, több mint 30 fiatalt mozgattak meg és a szülőkkel közösen pikniket is szerveztek.

Gelegonya Zoltán a KAZSZER Tenisz Klub edzője ismertette az elmúlt két hét edzőtáborait. A jelenlévők közül a legfiatalabb gyermek 5, a legidősebb pedig 15 éves, a két héten együtt véve több mint 30 fiatal vett részt az edzéseken. Többnyire Orosházáról és a környékes településekről érkeztek a teniszezni vágyok, ám akadtak olyanok is, akik városunkból elszármaztak Budapestre, Vácra vagy Dunakeszire, de a nagymama, nagypapa elszállásolta őket a tábor idejére. Az edző Gelegonya Zoltán volt és testvére Péter is besegített az oktatásba. A résztvevők 55%-a visszatérő vendég, de rajtuk kívül többen jelezték, hogy jövőre is jönnek teniszezni.

A tábor idején a reggeli edzések többnyire fedett pályán zajlottak, a délutáni viszont nem volt kötelező, hiszen a gyerekek a közel 40 fokos hőségben szívesebben választották a medencés kikapcsolódást. Az ebédet a kardoskúti Fehértő Étterem biztosította, melyet a KAZSZER Tenisz Klubban fogyasztottak a gyerekek és az edzők. Az első héten Piknik Pénteket, a második héten Piknik Csütörtököt rendeztek a szervezők és a szülők közösen, ahol a második tábor házibajnokságának eredmény hirdetése is elhangzott. A szalonnasütéssel és eszem-iszommal igazi piknik hangulat volt, mely egy jó élményekkel teli táborzárásként maradhat meg a gyerekek emlékezetében.

A táborok során mind a 4 pályát használták a fiatalok, e mellett a medence aratott nagy sikert. Gelegonya Zoltán edző elmondta, hogy fantasztikus volt ez a két hét és nagyon gyorsan el is telt. Akik nem tudtak most eljönni, azoknak augusztus 6-ától egy harmadik tenisztáborban lesz lehetőségük edzeni.

A tábor előtt Bakró Rebeka (10) a KAZSZER Tenisz Klub sportolója Gyulán vett részt egy regionális bajnokságon, ahol az első helyen végzett. Rebeka négy éve teniszezik, idén 4 versenyen indult, összesen két aranyat, egy ezüstöt és egy bronzérmet hozott haza.

A táborokon készült képeket itt tekinthetik meg!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt