Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Március 19. 16:24, hétfő | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

Tavasz, nyár, ősz vagy tél típus vagy? – Öltözködési tanácsok az Amnesia-tól!

Tavasz, nyár, ősz vagy tél típus vagy? – Öltözködési tanácsok az Amnesia-tól!

Mindannyian a harmonikus megjelenésre törekszünk. Az évszakok szerinti felosztás sok jó tanáccsal szolgálhat megjelenésed kialakításában.

Ha megtudod, melyik típusba tartozol, máris kaphatsz néhány életre szóló tanácsot öltözködéseddel kapcsolatban.

Te tudod milyen típus vagy? Szakemberek bőr és szemszíned alapján meg tudják határozni, hogy a meleg vagy a hideg színcsoportba tartozol. A „meleg” csoport tagjai a tavaszi és őszi típusú emberek, a „hideg” csoport tagjai a nyári és a téli típusúak.

A tavasz típusú hölgyeknek világos az arcbőrük, általában sárgás vagy őszibarack színű, hajuk pedig szőkés vagy rézvörös. Tekintetük nagyon tiszta, általában kék vagy zöld szeműek. Sugárzó megjelenés jellemzi őket, mozgékonyak, temperamentumosak, szépségük pedig időtálló. Szeretnek a mának élni. Bátran válogathatnak a melegebb tónusok közül, mint a világos narancs, a barna, és kifejezetten jól állnak nekik a halványabb pasztellszínek és az aranyalapú tónusok. A fekete és a fehér nem a legelőnyösebb, a fáradt, sötét, hideg színek, mint a kék és a szürke szintén kerülendők. Az egyszerű vonalú ruhák ajánlottak.

Ősz típus: Arcszínük aranyalapú, bronzos, vagy rózsaszínes is lehet. Hajuk többnyire vöröses, a répától a gesztenyebarnáig minden megtalálható, szemük szinte bármilyen lehet, olíva, borostyán, kék, zöld vagy barna. Legtöbbször kreatív, ösztönös emberek, aki szép karriert futhatnak be. Első sorban a tipikus őszi, föld-színek állnak jól ennek a típusnak, emellett a tavaszhoz hasonlóan az arany színek is dominálnak. Nyugodtan viselhetnek viszont sötétebb színeket, feltűnőbb ruhákat, a nagy kontrasztokat azonban kerüljék. A mintákkal is bátrabban bánhatnak, a kiegészítők pedig nagyon fontosak az öltözködésnél. A szabás terén a rafináltabb laza, ráncolt, rakott darabokat kedvelik, és a sportos eleganciát.

A nyár típusú nő hamvas szőke, kék vagy zöld szemű és gyönyörű szépen le tud barnulni. Rokonszenves és együtt érző személyek, klasszikus szépségek. Finomság és hűvös elegancia jellemzi őket. A legtöbb feltűnő szépség ebből a kategóriából kerül ki. Nekik kifejezetten jól áll a kék, és minden hideg tónusú szín, főleg a pasztellszínekből. A sötét színek kerülendők, nem kölcsönöznek jó benyomást. Anyagok tekintetében kifejezetten ajánlott nekik, a csipke, a bársony, a muszlin, és a kötött holmik. Divatosak, jól állnak a finom, lágy esésű ruhák.

Tipikus Hófehérke. Ében fekete haj, hófehér porcelán bőr, vörös ajkak. Céltudatos, erős egyéniségek, de mellette szórakoztatóak. A tiszta, hideg színek előnyösek számukra, mint a kék, a tűz-piros, a citromsárga, a meleg föld színek, mint a barna, vagy a narancs, kerülendők. A fekete és a fehér csak nekik áll igazán jól. Az elegáns, időtálló, de néhol rafinált ruhákat szeretik, a feltűnő minták, és díszítések nem előnyösek. Minden kiegészítőjét illetően törekszik az összhangra. Táskákból a fekete, a kék és a vörös nagyon passzolnak a tél típushoz.

Az orosházi Amnesia-ban minden típus megtalálja a hozzá illő ruhadarabot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.