Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2011. Július 19. 14:17, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Őszi akciók nyáron

Őszi akciók nyáron

Akár 70 százalékos árengedménnyel is találkozhat a kitartó vevő az idei nyári vásáron. Nem árt azonban odafigyelni, nem akarják-e átejteni a kereskedők a figyelmetlen vásárlót - olvasható a Magyar Nemzetben.

Bár hagyományosan július elején kezdődik a nyári vásár, idén már két-három héttel korábban az áruházak polcaira kerültek az akciós termékek. Így várhatóan két teljes hónapig válogathatnak az olcsóbb áruk között a vevők. Az idei nyári vásár abban is különbözik a korábbiaktól, hogy a válság évei alatt adott számos kedvezmény miatt most sok esetben kisebb az engedmény, mint korábban. Bár valamilyen mértékű leárazás minden területen megtalálható, a legnagyobb akciókat a ruházati boltok indították el.

A tapasztalatok szerint újdonság, hogy az idei vásáron már az őszi ruhakollekció darabjai is megjelentek. Ez nem is csoda, hiszen kell a bevétel: a 2008-ban elért rekordforgalom óta a ruházati üzletek száma negyedével esett vissza, forgalmuk még tavaly sem érte le a két évvel korábbi szintet. Hatszázalékos, tízmilliárd forintos forgalomcsökkentést szenvedtek el. (rá)

Címkék: vásár

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 18:00, szerda | Belföld

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani - írta a koronavirus.gov.hu szerdán a honlapján.

2020. Július 08. 15:50, szerda | Belföld

Idős nőre támadt rá egy kutya Hernádkércsen

Idős nőre támadt rá egy nagytestű kutya Hernádkércsen. Az állat gazdájával szemben eljárás indult - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

2020. Július 08. 14:01, szerda | Belföld

Huszonkét hálókocsit szerez be a MÁV-Start

A vasúttársaság a szolgáltatásbővítés érdekében gyorsított, nyílt közbeszerzési eljárást írt ki 22 használt, légkondicionált hálókocsi beszerzésére, az ajánlatokat július 20-ig lehet beadni. A fejlesztést a vasúttársaság saj

2020. Július 08. 13:00, szerda | Belföld

Idén 19 balatoni strandon van elsősegélynyújtó szolgálat

Ezen a nyáron a Magyar Vöröskereszt ifjúsági tagozatának több mint 320 önkéntese 19 balatoni strandon részesíti elsősegélyben a bajba jutottakat.