Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 11. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexuálisan aktív a tinipár

Szexuálisan aktív a tinipár

Selena Gomez és Justin Bieber viselkedéséből is egyértelmű, hogy alaposan ismerik a másik testét.

Sokan nem nézik jó szemmel Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát, és most nemcsak az utóbbi már-már beteges rajongóira kell gondolni. Ugyanis hiába tizennyolc körüliek mindketten, JB kölyökképe miatt azt a benyomást keltik, hogy két ifjú tini játszik felnőtteset. Méghozzá minden egyes velejárójával. A pár héttel ezelőtti nyaralásukon is látszott, hogy nem idegen számukra a testiség, de erre az igazi bizonyítékot csak most fedezték fel a rajongóik. A páros mindkét tagjáról lekerültek az ártatlanságukat jelképező gyűrűk, vagyis szexuálisan már aktívak. Ami a mai világban persze nem kötelet érő bűn, csak az ő esetükben nagy veszélye van. Mindketten tiniszülők gyermekei, vagyis ha örökölték a felelőtlenséget és a meggondolatlanságot felmenőiktől, akkor összejöhet egy nem kívánt baba. A pici pedig tönkretenné a karrierjüket, mert nincs olyan marketinges, aki azt ki tudná magyarázni. Vagy ha megpróbálná, akkor a Bieber-fanok szülei koncolnák fel, amiért korai gyerekvállalásra biztatja a tininépet.
 

Címkék: Justin Bieber

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.