Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. December 09. 11:47, vasárnap | Helyi
Forrás: Békés Megyei RFK

Súlyos baleset Telekgerendás és Csorvás között

Súlyos baleset Telekgerendás és Csorvás között

November 8-án a baleset sérültjét súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentők.

A 47-es számú főút Telekgerendás és Csorvás közötti szakaszán 16 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. A baleset egy egyenes szakaszon történt. A helyszínelés adatai szerint a személyautó vezetője nem az útviszonyokhoz mért sebességgel közlekedett, ezért megcsúszott, átsodródott a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a neki szemből érkező tehergépkocsival. A személygépkocsi vezetőjét súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentők. A vontatóból és félpótkocsiból álló szerelvény sósavat szállított, azonban az ütközés a pótkocsit nem, csak a vontatót érintette. A sósavat tartalmazó tartály tehát nem sérült meg.

A balesetek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.
A történtek kapcsán ismételten kérik a járművezetőket, hogy vezessenek az útviszonyoknak megfelelően! Sebességüket ne az adott útszakaszon egyébként megengedett sebességhez igazítsák, tartsanak nagyobb követési távolságot, és kerüljék a hirtelen manővereket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás