Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2012. Március 29. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata nem csinált titkot abból, hogy pár évvel ezelőtt megnagyobbíttatta melleit.

A ma már kétgyermekes anyukát a kicsi mellei legjobban akkor zavarták, amikor 2007-ben elindult egy szépségversenyen. Elhatározta, nem szégyenkezik tovább emiatt, és az operáció mellett döntött.

- Az igazság az, hogy ha visszamennék az időben, már nem csináltatnám meg. Ugyanis kiszakadt az implantátumom, és a szilikon kiszivárgott, tele lett csomóval a hónaljam. Amíg várnom kellett a szövettani eredményre, addig lelkileg teljesen kikészültem. Azt mondogattam: látni szeretném, ahogy felnőnek a gyerekeim - meséli a hot! plasztika című magazinban Sarka Kata, aki először azt hitte, nyirokrákja lett a kiszivárgott szilikontól, ami az egyik legdurvább fajtája a gyilkos kórnak.

- Ma már úgy gondolom, az eredeti méreteimmel is teljes lenne az életem. Egyébként két gyerek megszülése, szoptatása után ugyanolyan a mellem, mint a legtöbb anyukának, aki nem féltette a kebleit a szoptatástól: csíkos és megereszkedett. De egyelőre nem akarok változtatni magamon.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb