Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2012. Március 29. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata nem csinált titkot abból, hogy pár évvel ezelőtt megnagyobbíttatta melleit.

A ma már kétgyermekes anyukát a kicsi mellei legjobban akkor zavarták, amikor 2007-ben elindult egy szépségversenyen. Elhatározta, nem szégyenkezik tovább emiatt, és az operáció mellett döntött.

- Az igazság az, hogy ha visszamennék az időben, már nem csináltatnám meg. Ugyanis kiszakadt az implantátumom, és a szilikon kiszivárgott, tele lett csomóval a hónaljam. Amíg várnom kellett a szövettani eredményre, addig lelkileg teljesen kikészültem. Azt mondogattam: látni szeretném, ahogy felnőnek a gyerekeim - meséli a hot! plasztika című magazinban Sarka Kata, aki először azt hitte, nyirokrákja lett a kiszivárgott szilikontól, ami az egyik legdurvább fajtája a gyilkos kórnak.

- Ma már úgy gondolom, az eredeti méreteimmel is teljes lenne az életem. Egyébként két gyerek megszülése, szoptatása után ugyanolyan a mellem, mint a legtöbb anyukának, aki nem féltette a kebleit a szoptatástól: csíkos és megereszkedett. De egyelőre nem akarok változtatni magamon.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett