Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Június 29. 07:45, szerda | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Sarapova két játékot veszítve győzött

Sarapova két játékot veszítve győzött

Két sima szettben, 6:1, 6:1-re győzött Marija Sarapova a Dominika Cibulková elleni negyeddöntőn a wimbledoni teniszbajnokságon. A 2004-es wimbledoni bajnok teniszező Sabine Lisickivel mérkőzik a fináléba kerülésért.

 

 Az első szettben rögtön a harmadik gémben lebrékelte ellenfelét Sarapova, majd az ötödik játékban ezt ismét megtette, így 4:1-re meglépett. Saját adogatásának behúzása után Cibulková szervált a játszmában maradásért.

Ez azonban nem sikerült túl jól a szlovák játékosnak, ugyanis orosz ellenfele három szettlabdához jutott. Az elsőnél rögtön hibázott is Cibulková, így Sarapova 6:1-re nyerte a játszmát – mindössze 27 perc alatt.

A második szett második játékában ismét elvette ellenfele adogatását Sarapova, majd a harmadik gémben Cibulková visszabrékelt, így 2:1-re felkapaszkodott.

Ezután Sarapova zsinórban négy játékot nyerve 6:1-re megnyerte a második játszmát is, ezzel bejutott az elődöntőbe, ahol a német Sabine Lisickivel mérkőzik.

Sarapova legutóbbi két mérkőzését elbukta Cibulková ellen, 2008 után azonban ismét felülmúlta a szlovák teniszezőt.

Címkék: tenisz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok