Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Március 12. 13:17, hétfő | Helyi
Forrás: beol.hu

Rendőrök fülelték le a drogügylet tagjait

Rendőrök fülelték le a drogügylet tagjait

Egy férfinál és egy nőnél jelentős mennyiségű kábítószert találtak február végén Orosházán. Az ügyben még három férfi került a rendőrök látókörébe.

A Beol olvasói napokkal ezelőtt jelezték, kommandósok vittek el egy fiatalt, akiről úgy tudják, találtak nála kábítószert.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya jelentős mennyiségre elkövetett visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat négy előzetes letartóztatásban és egy szabadlábon lévő személlyel szemben - tájékoztatott Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Elmondta, a nyomozás elrendelésére azután került sor, hogy a főkapitányság nyomozói és az akció osztály rendőrei 2012. február 26-án Orosházán igazoltattak egy 26 éves nőt és egy 28 éves férfit. Jelentős mennyiségű kábítószert találtak náluk, amit lefoglaltak. A férfit és a nőt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság az ügyészség indítványára el is rendelt.

Ezt követően felmerült annak a gyanúja, hogy a nő és a férfi korábban már több alkalommal tartottak maguknál kábítószert, melyet különböző személyeknek tovább értékesítettek. A nyomozók az elmúlt két hétben további három férfi ellen indítottak eljárást. Közülük ketten, egy 26 és egy 33 éves férfi előzetes letartóztatásban vannak. Az ötödik gyanúsított, egy 37 éves férfi szabadlábon védekezik.

Címkék: bűnügy, drog

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV