Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Szeptember 19. 13:37, szerda | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Provence-i otthon egyszerűen

Provence-i otthon egyszerűen

Jönnek az őszi esős, hideg napok, de fontos, hogy otthonunk ilyenkor is melegséget árasszon. Segítünk visszaidézni a nyári meleg napokat.

Bár lassan vége a levendula szezonnak, e csodálatos virágban sokáig gyönyörködhetünk, illatát is hosszú időn át élvezhetjük. Sőt, lakásunkban is több módon visszaköszönhet, hogy még hosszú ideig nyári hangulatot árasszon. Ne feledjük, a levendula a szerencsét és az örömet szimbolizálja. Már csak emiatt is érdemes becsempészni otthonunkba.

Kopogtató: a bejárat dísze
Az életteli és gazdag árnyalatú levendula már a bejáratnál fogadhatja a vendéget. Készítsen e csodás virágból kopogtatót! Ez még akár késő ősszel is visszaidézi a meleg nyári napokat. A kopogtató lehet akár négyzet alakú. Feldobhatja százszorszépekkel, borostyánnal és szalagokkal is. Készíthet a hagyományos formán kívül szív és téglalap alakút is.

Levendulát a falra!
Ha szereti a lilát, és szívesen töltené ilyen színű szobában napjai jelentős részét, akkor a falra, lehet felhelyezni levendulát ábrázoló festményeket, fotókat. Sőt, akár valódi, szárított virág is kerülhet rá.

Elő a levendulás textilekkel!
E minta rendkívül kedvelt ágyneműhuzatokon, terítőkön, díszpárnákon, sőt a függönyön is. Ne feledje, a lila, a bíbor luxusról, kényelemről is árulkodik. Nem hiába a királyok és a püspökök színe. Fiataloknak is kifejezetten ajánlott.

A szappantól a gyertyáig
Illatokkal is becsempészheti lakásába a levendulát! Szívesen készítenek belőle szappant, illóolajat, füstölőt, de még parfümöt is. Jótékony hatásai közismertek: nyugtatnak, oldják a stresszt, segítenek a lelki béke megteremtésében. Fürdőszobáját teljes levendulába öltöztetheti, hogy az esti pihentető fürdő valóban relaxáló legyen. Válassza a lila kilépőt, törölközőt, használjon levendulából készült fürdősót, szappant és gyertyát.

Egy csokor levendula
Szinte bárhova teheti, feltűnő színe és illata miatt garantáltan feldobja a teret. Szárított formában különösen ajánljuk szekrényekbe. Ruháinak mindig garantáltan friss illatuk lesz! A mellékhelyiségekbe is épp emiatt javasolt. Egy szárított csokor akár 3 éven keresztül is megtartja jellegzetes illatát.

S hogy az ízekről se feledkezzünk meg – levendulaszörp, dzsem, méz…… mely megőrzi számunkra hosszan a nyár hangulatát.

A Szépségek Kicsi Boltja nyugodt, meghitt, békés világot és életmódot tár Önök elé. Egy kedves világot, melynek részesévé válhatnak a hétköznapokban is, hisz tudják, a napjaink olyanok, amilyenné formáljuk azokat. A hétvégéken szakítsanak időt a meghitt reggelikhez és kirándulásokhoz, vagy csak úgy készítsenek egy apró levendulás ajándékot szeretteiknek!

Jöjjön el a Szépségek Kicsi Boltjába és tegye hangulatosabbá lakását! Garantáltan szeretnek majd a barátnői az Ön otthonában vendégeskedni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.