Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2017. Március 21. 19:01, kedd | Sport
Forrás: mti

Portugál-magyar - Teljes a keret, mindenki egészséges

Portugál-magyar - Teljes a keret, mindenki egészséges

Bernd Storck szövetségi kapitány megtartotta első portugáliai edzését a magyar labdarúgó-válogatottnak, amely hétfő este érkezett Lisszabonba.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának keddi beszámolója szerint "a szakmai stáb immár teljes kerettel dolgozhat, miután csatlakozott a csapathoz Korhut Mihály és Lang Ádám is".

A csapatból mindenki egészséges, senki sem hagyta ki a gyakorlást, amelyen egymás közti játékot, valamint különböző játékelemeket is gyakorolták - olvasható az mlsz.hu oldalon.

A magyarok négy forduló után hét ponttal a harmadik helyen állnak a százszázalékos svájciak és a kilenc ponttal második portugálok mögött. Ha Storck csapata győz szombaton az Európa-bajnok otthonában, akkor előlép a pótselejtezőt érő második helyre, vereség esetén viszont már ötpontos hátrányba kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 23:28, péntek | Sport

Versenyzői rutinja a Top15-be repítette Gender Tamás Juniort!

Gender Tamás Junior a WSK - Open Series International Circuit La Conca - OKJ kategóriában 2024.05.07-11. között versenyzett.

2024. Május 24. 08:59, péntek | Sport

Dobogós helyekkel zárta a Pünkösdi Rallycross Fesztivált a Korda Racing

Négy hét után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross Bajnokságban. A nemzeti mezőny Húsvét után újra a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Május 24. 08:03, péntek | Sport

Orosz Pál: nem volt elegáns Stankovic távozása

Nem volt elegáns Dejan Stankovic vezetőedző múlt heti távozása a Ferencvárostól Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint.

2024. Május 23. 08:08, csütörtök | Sport

Szinte minden a Veszprém mellett szól a döntő előtt

Szinte minden a Telekom Veszprém mellett szól a férfi kézilabda NB I pénteken kezdődő döntője előtt, amelyben a címvédő ellenfele ezúttal is a Szeged lesz.