Városlista
2020. március 31, kedd - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2013. Február 05. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: infooroshaza.hu

Orosházáról tömegek mennek a gyulai Fidesz elleni tüntetésre

Orosházáról tömegek mennek a gyulai Fidesz elleni tüntetésre

Akkora már az elégedetlenség, hogy különösebb szervezés sem volt szükséges, az emberek mozdulnak maguktól. Sok orosházi lesz Gyulán a Fidesz elleni tüntetésen – mondta el Varga Zoltán MSZP-s képviselő.

Az MSZP mindent meg fog tenni azért, hogy 2014-ben leváltsa ezt a kormányt, és olyan kerüljön a helyére, amely valóban az emberekért dolgozik. A Fidesz nem azt csinálja kormányon, amire felhatalmazást kért, illetve, nem azt, amit hittek-reméltek az emberek, hogy majd csinálni fog. Itt Békés megyében is becsapták az embereket – mondta Varga Zoltán, MSZP képviselő.

Nincsenek munkahelyek, csak a közmunkával szépítgetik a statisztikákat, de erre pedig csattanós válasz az Éhségmenet. A minap a fogadóórámon mondta egy középkorú úr, hogy neki nem egy millió munkahelyre lenne szüksége, az ő számára elég lenne egy is, azaz dolgozna ő, ha tudna, de nincs. A Fidesz-frakció ma Gyulán tartja a kihelyezett ülését, a legtermészetesebb volt, hogy a demokratikus ellenzéki pártok a gyulai civil Kobak Klubbal karöltve egy közös demonstrációt szervezzenek, nem „zavarva” a Fidesz megbeszélését. (Mint ismeretes a Terrorelhárítási Központ a rendezvénynek helyet adó szálloda környékét másfél kilométeres körben lezárta − a szerk.)

A ma délután 16.30-kor kezdődő tüntetésre az orosházi választókerületből is sokan menni fognak, hogy meghallgassák a szónokokat, az MSZP részéről Szanyi Tibor, az országos elnökség tagja fog beszélni. Tapasztaltam, hogy sokan az ismerőseiket hívták, hogy autóval elviszik. Akkora már az elégedetlenség, hogy ehhez különösebb szervezés sem volt szükséges, úgy látom, az emberek mozdulnak maguktól. Az MSZP mindent meg fog tenni azért, hogy 2014-ben leváltsuk ezt a kormányt, és olyan kerüljön a helyére, amely valóban az emberekért dolgozik – zárta szavait Varga Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője, a szocialisták Békés megyei elnöke.

Címkék: fidesz, mszp, Orosháza

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 30. 19:23, hétfő | Életmód

Az állatok által lenyelt műanyagok méretét becsülték meg kutatók

A Cardiffi Egyetem szakértői első alkalommal dolgoztak ki egy olyan módszert, amellyel megbecsülhető, hogy a különböző állatfajok mekkora műanyagokat nyelhetnek le.

2020. Március 30. 18:00, hétfő | Külföld

Romániában megközelítette a kétezret az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma

Romániában hétfőn megközelítette a kétezret a regisztrált koronavírusos fertőzöttek száma, az operatív törzs ezért a korábban felvázolt negyedik forgatókönyv alkalmazására készül,

2020. Március 30. 17:22, hétfő | Belföld

Elfogadta a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt a parlament

A veszélyhelyzet idején a kormány a jogszabályoktól eltérő rendkívüli intézkedéseket hozhat az emberek egészsége, a jogbiztonság és a gazdaság stabilitása érdekében.