Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2013. Február 05. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: infooroshaza.hu

Orosházáról tömegek mennek a gyulai Fidesz elleni tüntetésre

Orosházáról tömegek mennek a gyulai Fidesz elleni tüntetésre

Akkora már az elégedetlenség, hogy különösebb szervezés sem volt szükséges, az emberek mozdulnak maguktól. Sok orosházi lesz Gyulán a Fidesz elleni tüntetésen – mondta el Varga Zoltán MSZP-s képviselő.

Az MSZP mindent meg fog tenni azért, hogy 2014-ben leváltsa ezt a kormányt, és olyan kerüljön a helyére, amely valóban az emberekért dolgozik. A Fidesz nem azt csinálja kormányon, amire felhatalmazást kért, illetve, nem azt, amit hittek-reméltek az emberek, hogy majd csinálni fog. Itt Békés megyében is becsapták az embereket – mondta Varga Zoltán, MSZP képviselő.

Nincsenek munkahelyek, csak a közmunkával szépítgetik a statisztikákat, de erre pedig csattanós válasz az Éhségmenet. A minap a fogadóórámon mondta egy középkorú úr, hogy neki nem egy millió munkahelyre lenne szüksége, az ő számára elég lenne egy is, azaz dolgozna ő, ha tudna, de nincs. A Fidesz-frakció ma Gyulán tartja a kihelyezett ülését, a legtermészetesebb volt, hogy a demokratikus ellenzéki pártok a gyulai civil Kobak Klubbal karöltve egy közös demonstrációt szervezzenek, nem „zavarva” a Fidesz megbeszélését. (Mint ismeretes a Terrorelhárítási Központ a rendezvénynek helyet adó szálloda környékét másfél kilométeres körben lezárta − a szerk.)

A ma délután 16.30-kor kezdődő tüntetésre az orosházi választókerületből is sokan menni fognak, hogy meghallgassák a szónokokat, az MSZP részéről Szanyi Tibor, az országos elnökség tagja fog beszélni. Tapasztaltam, hogy sokan az ismerőseiket hívták, hogy autóval elviszik. Akkora már az elégedetlenség, hogy ehhez különösebb szervezés sem volt szükséges, úgy látom, az emberek mozdulnak maguktól. Az MSZP mindent meg fog tenni azért, hogy 2014-ben leváltsuk ezt a kormányt, és olyan kerüljön a helyére, amely valóban az emberekért dolgozik – zárta szavait Varga Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője, a szocialisták Békés megyei elnöke.

Címkék: fidesz, mszp, Orosháza

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 08:53, csütörtök | Belföld

Szolnok térségében tetőzik a tiszai árhullám

Folytatódott az ár levonulása a Tiszán és mellékfolyóin, az árhullám a hét közepén Szolnok térségében tetőzik - közölte a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) a honlapján.

2021. Február 25. 08:43, csütörtök | Külföld

Húsvét utánig meghosszabbították a korlátozásokat Olaszországban

A koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások meghosszabbítását jelentette be legalább április 6-ig az olasz egészségügyi miniszter szerdán,

2021. Február 25. 08:00, csütörtök | Külföld

Meghaladta a 18 milliót a beadott első oltási dózisok száma Nagy-Britanniában

A brit egészségügyi minisztérium szerdai ismertetése szerint meghaladta a 18 milliót a koronavírus ellen beadott első oltási dózisok száma Nagy-Britanniában.

2021. Február 25. 07:00, csütörtök | Belföld

Újra lecsapott a szén-monoxid

Hat embert vittek kórházba a mentők egy XIII. kerületi, Bulcsú utcai társasházból szén-monoxid-mérgezéssel szerda délután - közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel.