Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Február 05. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: infooroshaza.hu

Orosházáról tömegek mennek a gyulai Fidesz elleni tüntetésre

Orosházáról tömegek mennek a gyulai Fidesz elleni tüntetésre

Akkora már az elégedetlenség, hogy különösebb szervezés sem volt szükséges, az emberek mozdulnak maguktól. Sok orosházi lesz Gyulán a Fidesz elleni tüntetésen – mondta el Varga Zoltán MSZP-s képviselő.

Az MSZP mindent meg fog tenni azért, hogy 2014-ben leváltsa ezt a kormányt, és olyan kerüljön a helyére, amely valóban az emberekért dolgozik. A Fidesz nem azt csinálja kormányon, amire felhatalmazást kért, illetve, nem azt, amit hittek-reméltek az emberek, hogy majd csinálni fog. Itt Békés megyében is becsapták az embereket – mondta Varga Zoltán, MSZP képviselő.

Nincsenek munkahelyek, csak a közmunkával szépítgetik a statisztikákat, de erre pedig csattanós válasz az Éhségmenet. A minap a fogadóórámon mondta egy középkorú úr, hogy neki nem egy millió munkahelyre lenne szüksége, az ő számára elég lenne egy is, azaz dolgozna ő, ha tudna, de nincs. A Fidesz-frakció ma Gyulán tartja a kihelyezett ülését, a legtermészetesebb volt, hogy a demokratikus ellenzéki pártok a gyulai civil Kobak Klubbal karöltve egy közös demonstrációt szervezzenek, nem „zavarva” a Fidesz megbeszélését. (Mint ismeretes a Terrorelhárítási Központ a rendezvénynek helyet adó szálloda környékét másfél kilométeres körben lezárta − a szerk.)

A ma délután 16.30-kor kezdődő tüntetésre az orosházi választókerületből is sokan menni fognak, hogy meghallgassák a szónokokat, az MSZP részéről Szanyi Tibor, az országos elnökség tagja fog beszélni. Tapasztaltam, hogy sokan az ismerőseiket hívták, hogy autóval elviszik. Akkora már az elégedetlenség, hogy ehhez különösebb szervezés sem volt szükséges, úgy látom, az emberek mozdulnak maguktól. Az MSZP mindent meg fog tenni azért, hogy 2014-ben leváltsuk ezt a kormányt, és olyan kerüljön a helyére, amely valóban az emberekért dolgozik – zárta szavait Varga Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője, a szocialisták Békés megyei elnöke.

Címkék: fidesz, mszp, Orosháza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.