Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2012. Július 14. 16:49, szombat | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Fejlődik a Hunthermo

Fejlődik a Hunthermo

A Hunthermo Nyílászáró kereskedelem márciusban nyitott ki megrendelői számára. Sikereinek köszönhetően már több referencia munkával rendelkezik, így bővített nyílászáró kínálattal tud szolgálni minden érdeklődőnek.

A hosszú életű, minőségi műanyag ablakon, ajtón kívül már borovi és luc fenyő nyílászárók is rendelhetők a Hunthermoban.

A több évtizedes gyártói tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legmagasabb energiatakarékossági és esztétikai szempontoknak is megfelelő fa ablakok, ajtók, garantálják Önnek a legjobb minőséget. Ezen kívül a fa ablakok és ajtók nyújtják a legmagasabb komfortérzetet, és ezen túlmenően a lakás berendezésének értékes és dekoratív részét képezik.

Nem csak fa- és műanyag nyílászárók közül lehet válogatni. A Hunthermo redőnyökkel, szúnyoghálókkal és párkányokkal is bővítette kínálatát.

Tekintse meg a nyílászárók különleges minőségét a Hunthermo Nyílászáró kereskedelemben!

Címkék: Hunthermo

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.