Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2012. Június 07. 11:42, csütörtök | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu tetoablakcsere.hu

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Manapság mindenhol csak a gazdasági válságról lehet hallani, az emberek ott spórolnak, ahol tudnak. A nyílászárók cseréje viszont egy hosszú távú befektetés azoknak, akik a közüzemi számláikon szeretnének takarékoskodni.

A hatékonyabb nyári hővédelem és téli hőszigetelés olyan gazdaságos befektetés, amely hosszú évekre biztosítja otthonának kényelmét. Mivel jelentős hatása van az energia felhasználásra, a fűtésre és a légkondicionálásra, így az ezekre fordított költségek csökkenek.

Sok év elteltével megesik, hogy az egykori korszerű és igényeit kielégítő ablak megérik a cserére. Télen kiszökik a drága energia, az ablaküveg állandóan bepárásodik, penész jelenhet meg az ablak körüli burkoláson és az ablak közelében húz a hideg, az ablaküveg felülete hideg.

Az egészséges élet egyik titka, hogy otthonunkban olyan életteret hozzunk létre, mely jótékony hatással van szervezetünkre. Az új ablakok előnyei azonnal érezhetők. A hőveszteség akár 50%-al csökkenthető, 2 fokkal melegebb van a szobában, 8%-al kevesebb fűtési energia felhasználás. A párolgási problémák is megszűnnek és az ablaküveg felülete 5 fokkal melegebb lesz.

A nyári hónapokban gyakran tikkasztó meleg lehet otthonunkban. Bárhogy szellőztet, nem tud szabadulni a hőségtől, mely pihenését és nyugalmát lehetetleníti el.

Az új ablakok előnyei rögtön élvezhetőek a nyári forróságban is és a légkondicionálók használata is jelentősen csökkenthető.

Az ablak cseréjével a túlmelegedett napok száma akár 30%-al csökkenhet otthonunkban és 5-6 fokkal kevesebb lesz a hőmérséklet a szobában.

Az ablakcserével csak nyerhet! Keresse a Hunthermo Nyílászáró kereskedelemben a legjobb nyílászárókat vagy tegyen fel kérdéseket a Hunthermo Facebook oldalán!

Címkék: Hunthermo

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.

2021. November 12. 15:53, péntek | PR

Kihirdették az Év Homlokzata 2021 pályázat nyerteseit

November 11-én immáron tizedik alkalommal, a szakma jeles képviselőinek meghívása mellett hirdették ki az Év Homlokzata 2021 pályázat győzteseit.