Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2012. Június 07. 11:42, csütörtök | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu tetoablakcsere.hu

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Ablakcsere a takarékosság jegyében!

Manapság mindenhol csak a gazdasági válságról lehet hallani, az emberek ott spórolnak, ahol tudnak. A nyílászárók cseréje viszont egy hosszú távú befektetés azoknak, akik a közüzemi számláikon szeretnének takarékoskodni.

A hatékonyabb nyári hővédelem és téli hőszigetelés olyan gazdaságos befektetés, amely hosszú évekre biztosítja otthonának kényelmét. Mivel jelentős hatása van az energia felhasználásra, a fűtésre és a légkondicionálásra, így az ezekre fordított költségek csökkenek.

Sok év elteltével megesik, hogy az egykori korszerű és igényeit kielégítő ablak megérik a cserére. Télen kiszökik a drága energia, az ablaküveg állandóan bepárásodik, penész jelenhet meg az ablak körüli burkoláson és az ablak közelében húz a hideg, az ablaküveg felülete hideg.

Az egészséges élet egyik titka, hogy otthonunkban olyan életteret hozzunk létre, mely jótékony hatással van szervezetünkre. Az új ablakok előnyei azonnal érezhetők. A hőveszteség akár 50%-al csökkenthető, 2 fokkal melegebb van a szobában, 8%-al kevesebb fűtési energia felhasználás. A párolgási problémák is megszűnnek és az ablaküveg felülete 5 fokkal melegebb lesz.

A nyári hónapokban gyakran tikkasztó meleg lehet otthonunkban. Bárhogy szellőztet, nem tud szabadulni a hőségtől, mely pihenését és nyugalmát lehetetleníti el.

Az új ablakok előnyei rögtön élvezhetőek a nyári forróságban is és a légkondicionálók használata is jelentősen csökkenthető.

Az ablak cseréjével a túlmelegedett napok száma akár 30%-al csökkenhet otthonunkban és 5-6 fokkal kevesebb lesz a hőmérséklet a szobában.

Az ablakcserével csak nyerhet! Keresse a Hunthermo Nyílászáró kereskedelemben a legjobb nyílászárókat vagy tegyen fel kérdéseket a Hunthermo Facebook oldalán!

Címkék: Hunthermo

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.