Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 18. 14:21, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress

Pályázat a használt családi házak energetikai korszerűsítésére

Pályázat a használt családi házak energetikai korszerűsítésére

1,6 milliárd forint keretösszegben ír ki pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ingatlanok komplex energetikai korszerűsítésre és új ingatlanok energiatakarékos kialakítására.

Az Új Széchenyi Terv keretében újraindul a használt családi házak épületenergetikai korszerűsítési programja. A zöld beruházási projekt keretében finanszírozott pályázati lehetőséget Bencsik János klíma- és energiaügyért felelős államtitkár nyilatkozata szerint magasabb szintű beltartalommal töltik meg.

A pályázat az utólagos hőszigetelés, az ablakok cseréje és a födémszigetelés mellett a teljes belső gépészet megújítására, a fűtési rendszer korszerűsítésére és a használati melegvíz előállítását szolgáló berendezések kiváltására ad keretet. Lehetőség szerint a megújuló energiatermelést biztosító eszközök beszerelése is igényelhető. A kiírás emellett az új építésű családi házak energiahatékony megvalósítását is biztosítja.

A pályázati ablakok megnyitása: 2011. augusztus 15.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: pályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére