Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Április 07. 10:04, vasárnap | Helyi sport
Forrás: nso, infooroshaza

Orosháza FC: semmi nem sikerült

Orosháza FC: semmi nem sikerült

Nem csak az őszi szezonban elszenvedett 5:1-es vereségért nem sikerült visszavágni, de még hazai pályán is kikapott az Orosháza a Ceglédtől. Igaz, irreális körülmények között, sáros, felázott pályán.

Abban az értelemben presztízsmérkőzés volt a szombati orosházi, hogy a futó szezon egyik (ha nem a legkínosabb) vereségéért kellett volna az Orosháza FC-nek visszavágnia. A küzdelmes mérkőzés egyenlő erők küzdelmét hozta, amelyben folyamatos játékról aligha lehetett beszélni, de erről ezúttal nem a játékosok tehettek, hanem az elmúlt hetek minden képzeletet felülmúló esőzése.

Az 1:1-gyel záruló első félidő után mindkét csapatnak megvolt a lehetősége és az esélye a győzelemre, de a 69. percben a második sárga lapja miatt kiállított Végh. A hiánya miatt a vendégek léptek elő esélyessé. Igaz, azt még a vendégek mestere is elismerte, hogy ezen a délutánon a Cegléd a szerencsével sem állt hadilábon. Vendég győzelem lett a vége.

Az OFC szerencséje, hogy az őt üldöző Nyíregyháza kikapott a Vasas otthonában, az előtte tanyázó Békéscsabában pedig csupán egy szerény döntetlenre futotta az Újpest II. otthonába. Így az Orosháza két egymást követő veresége (Putnok, Cegléd) megtartotta negyedik helyét, noha a mezőny egyre jobban tömörödik mögöttük.


OROSHÁZA FC–CEGLÉDI VSE 1–2 (1–1)
Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 300 néző. Vezette: Vad II I. (Kispál, Viszokai)
OROSHÁZA: Bordás – Kerepeczki, Milenkovics, Futaki, Makra – Varga R., Ács L. (Lupsa, 88.), Ondrejó (Petrovics, 71.), Végh A. – Tóth D., Bernáth (Balázs J., 35.). Vezetőedző: Major László
CEGLÉD: Miski – Kenderes, Miklósvári, Makrai, Farkas I. – Robson, Koncz, Szkunc (Balog M., 76.), Kormos – Kiss T. (Ladiszlai, 88.), Medgyesi (Markó, 91.). Vezetőedző: Ványi Zsolt
Gólszerző: Kenderes (0–1) az 5., Tóth D. (1–1) a 20., Kormos (1–2) a 74. percben
Kiállítva: Végh A. (második sárga lap után) a 69. percben
MESTERMÉRLEG
Major László: – Sajnálom, hogy tönkretettük a pályánkat.
Ványi Zsolt: – A sáros pályán játékról nem lehet beszélni, de a hatalmas küzdelemből mi jöttünk ki szerencsésebben.

Címkék: cegléd, NBII, OFC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.