Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Február 24. 10:14, vasárnap | Helyi sport
Forrás: szegedma.hu, infooroshaza.hu

Orosháza FC: győzelem Algyőn

Orosháza FC: győzelem Algyőn

A Csongrád megyei Algyőn műfüves pályáján játszott szombaton edzőmérkőzést az Orosháza FC, amelyen magabiztos győzelmet aratott.

A mérkőzésről beszámoló szegedma.hu tudósításából kiderül, hogy az Orosháza már az első félidőben eldöntötte a találkozót, ezt jelzi, hogy a vendégek 0:3-as előnyre tettek szert az első félidő végére.

Az Algyő a Csongrád megyei első osztályú bajnokság éllovasa, így nem lebecsülendő játékerőt képvisel, de ezen az edzőmérkőzésen nem tudták komolyabban megnehezíteni az Orosháza FC dolgát.

Algyő—Orosháza FC 0—4 (0—3)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Algyő, 50 néző. V.: György. Orosháza: Molnár T. (Bordás D.) — Szűcs D., Futaki, Milenkovics, Szabó N. (Lupsa) — Kerepeczki, Varga R. (Mohamed), Ondrejó, Végh (Petrovics) — Tóth D. (Bernát), Balázs (Szabó T.). Vezetőedző: Major László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén