Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Április 10. 11:52, szerda | Helyi sport
Forrás: beol.hu, infooroshaza.hu

Nem megy tavasszal az Orosháza FC-nek

Nem megy tavasszal az Orosháza FC-nek

Sorra hullatja el a pontokat a tavaszi szezonban az Orosháza labdarúgócsapata. A Cegléd utáni hazai vereség után a Bp. Honvéd-MFA ellen is be kellett érni a döntetlennel.

A beszámolók alapján nyertes mérkőzést engedett ki a kezéből az Orosháza, hiszen már az első félidő elején vezetést szerzett, az ellenfél pedig egy kiállítás miatt a 39. percben tíz főre fogyatkozott.

Az Orosháza egészen a mérkőzés hajrájáig vezetésre állt, ám a 81. percben egalizáltak a hazaiak, így elúszott a győzelemért járó három pont, és ezúttal egy ponttal kellett beérniük az orosháziaknak.

Bp. Honvéd-MFA—Orosháza FC 1—1 (0—1), NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Budapest, 200 néző. V.: Kovács J. Z. (Takács G., Butkai).

Honvéd-MFA: Szemerédi — Baráth (Varga M., a 65.), Gengeliczki, Tandia, Fejes — Lőrinczi, Csábi Del Papa Luca, a 84.), Diakite, Ivancsics — Kapacina, Daru (Erdélyi, a 63.). Vezetőedző: Szijjártó István.

Orosháza: Molnár T. — Szűcs D., Futaki, Milenkovics, Szabó N. (Petrovics, az 59.) — Kerepeczki, Makra, Ondrejó, Ács — Tóth D., Balázs (Szabó T., a 77.). Vezetőedző: Major László.

Sárga lap: Baráth a 61., Ács a 74., Kapacina a 84., Tóth D. a 93. percben.
Kiállítva: Diakite (második sárga lap után) a 39. percben. Szögletarány: 4:3 (3:1).

Címkék: labdarúgás, OFC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.