Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Július 22. 06:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Mini nyaralás a nyár leghosszabb hétvégéjére

Mini nyaralás a nyár leghosszabb hétvégéjére

Idén a leghosszabb hétvége ötnapos lesz és szerencsés módon a nyár csúcspontjára, augusztus 20-ra esik. Így azok is el tudnak menni mini nyaralásra, akik egyébként nem terveztek nyári szabadságot.

A pihenés, strandolás mellett az is jó motiváció lehet az utazásra, hogy az ország bármely pontját is tűzzük ki úti célként, egészen biztosan rengeteg programlehetőségbe botlunk. A tradicionális nagy rendezvények, mint a Debreceni Virágkarnevál (ami idén már 46. alkalommal zajlik le), a budapesti tűzijáték, vagy a Balatonfüredi Borhetek mellett, számtalan eseményen vehetünk részt. Az eddig Balatonvilágoson állomásozó, már megrendezése első évében Európa legjobb fesztiváljává választott B.my.Lake összebútorozik a STRAND fesztivállal Zamárdiban. Idén a két fesztivál egy időben, egymás mellett zajlik, ami egészen biztosan a fiatalok első számú célpontja lesz ezen a hétvégén.

Érdemes azonban résen lenni és minél hamarabb megtervezni a programot, mert a szállások nagyon hamar megtelnek, hiszen ez az év legkiemeltebb időpontja, főleg a vízpartokon. A szállodák kínálataiban találunk 2 éjszakás ajánlatot is, de érdemes a hosszabb tartózkodást választani, mert 1 éjszakára lebontva kedvezőbb árat kaphatunk. Évről évre egyre inkább jellemző, hogy a szállodák nem elégednek meg a városi rendezvényekkel, hanem extra szolgáltatásokat, programokat kínálnak a vendégeknek, hogy a hotel területén is komplex kikapcsolódásban legyen részük.
Hol érdemes szállás ajánlatokat keresni? A Foglalj.hu egy helyre gyűjtötte az augusztus 20-ai csomagokat, az oldalon egyből átfogó képet kapunk a kínálatról és a szabadhelyekről:

http://www.foglalj.hu/augusztus-20-ai-hosszu-hetvege

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát