Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 24. 12:46, szombat | Helyi sport
Forrás: nb2.hu

Megyei rangadó Orosházán

Megyei rangadó Orosházán

A labdarúgó NB II-ben szombaton 15 órakor az Orosháza FC a Mátrai Sándor Stadionban megyei rangadón fogadja a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE csapatát.

A lila-fehéreknél Makra és Horváth T. eltiltott, Dragan sérüléssel bajlódik.

Habár a rangadók mindig különböznek egy átlagos mérkőzéstől, Orosházán így is – és a hazaiak jó sorozatának ellenére – a Békéscsaba a mérkőzés favoritja. Pásztor János legénységének figyelme ugyanakkor egy percre sem lankadhat majd a mérkőzés során.
Edzői nyilatkozatok:


Major László (Orosháza FC): “Meg akarjuk nehezíteni a csabaiak dolgát. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, hiszen az utóbbi három fordulóban hét pontot gyűjtöttünk. A békéscsabai együttes a mezőny egyik legjobb csapata. Nekünk a stabil védekezésre kell helyeznünk a hangsúlyt, és majd ebből kell támadásokat vezetnünk.”


Pásztor József (Békéscsabai 1912 Előre SE): “Az Orosháza jól szerepel a tavasszal, meggyőződésem, hogy nem lesznek kiesési gondjai. Az együttesben több ügyes labdarúgó szerepel, akikre oda kell figyelnünk. Nem lesz könnyű dolgunk, egy jó mérkőzésre számítunk, amelyen mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.”


Ness Hungary NB II Keleti-csoport, 20. forduló:
Orosháza FC – Békéscsabai 1912 Előre SE, szombat 15:00
Mátrai Sándor Stadion, vezeti: Botló (Kis Z., Verbászi)
NB2.hu tippje: 1-3





Címkék: foci, labdarúgás, OFC, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése