Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2011. Október 13. 08:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Kátai Attila

Megújul a Végső Állomás

Megújul a Végső Állomás

Megkérdeztük a Végső Állomás üzemeltetőjét, hogy miért és mi módot történik az átalakítás a szórakozóhellyel. Ő pedig készségesen válaszolt nekünk.

Mi célból indul a felújítás?

A design váltásnak a célja, hogy egy igényes PUB-os szórakozóhelyet tudjunk létrehozni Orosházán, ahol minden korosztály megtalálja a szórakozási lehetőséget.

Ez az átalakulás Teljes arculatváltást is jelent?

Igen, előtérbe kívánjuk helyezni az igényes szórakozás lehetőségét, akusztikus estekkel, a régi idők és napjaink zenéivel, latin estekkel.

Mit vár a felújítástól, megújulástól?

Egy olyan klub létrehozásán dolgozunk, ahová napszaktól és korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a kikapcsolódást.

Mondana pár szót a Végső Állomásról, hogy mit jelent az ön számára?

Lassan már 1 éve kezdtük el ezt a munkát, ami mára már a szenvedélyünkké vált. A visszatérő vendégek és a pozitív visszajelzések adnak erőt a mindennapokhoz, és meggyőznek minket hogy Orosházán igen is van igény a minőségi szórakozásra.

Még pár szót a kollégáiról és csapatáról?

Úgy érzem, hogy egy nagyon kreatív és ütőképes csapat ált itt össze, és ami a legfontosabb, hogy elsősorban barátként dolgozunk együtt. Ezáltal sikerül minden feladatot megoldanunk.

Hogyan látja a szórakozási lehetőségeket Orosházán?

Annak örülök, hogy egyre több a buli a városban és bízom benne, hogy ez egyre minőségibb lesz. Az emberek segítségét kérném, hiszen az ő szórakoztatásukra szervezzük a bulikat. Az ő érdekük is, hogy a szórakozóhelyek az ő igényeik szerint alakuljanak ki. Tehát Globál összefoglalva, azt lenne jó elérni, hogy az emberek ne azt mondják, hogy miért nem mennek ide vagy oda, hanem segítsenek és formálják a helyeket, ahova majd szívesen betérnek, mert sajátjuknak is érezhetik. Ezzel tudják segíteni a mi munkánkat és javítani a szórakozásuk minőségét

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.