Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Október 09. 09:08, kedd | Helyi

Megbotránkoztató viselkedés miatt előállították a férfit

Megbotránkoztató viselkedés miatt előállították a férfit

Előállították, majd garázdaság szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették és bíróság elé állították a másokat zaklató férfit.

Október 8-án délután negyed 3 körülOrosházánegy ittasan közlekedő kerékpáros nem adott elsőbbséget egy menetrend szerint közlekedő autóbusznak. Kihajtott elé, a busz elütötte és a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság október 8-án délelőtt szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 39 éves román állampolgár az orosházi autóbusz-pályaudvaron többeket zaklatott, hangoskodott, és belemászott a szemetes konténerekbe. Megbotránkoztató viselkedése miatt előállították, majdgarázdaság szabálysértéselkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették és bíróság elé állították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: