Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 30. 13:51, szerda | Helyi sport
Forrás: fradi.hu; Fotó: Kovács Péter

Mátrai Emléknap Orosházán

Mátrai Emléknap Orosházán

A Ferencváros a helyi utánpótlást támogatva egy gálamérkőzésen lépett pályára a Mátrai emléknapon.

Ma délután Orosházán lépett pályára az NB I-es, valamint az NB II-es keretből álló Fradi csapat. A látogatás apropója, hogy a Fradi egykori legendája, Mátrai Sándor Orosházáról igazolt a Ferencvárosba, és ma az ő tiszteletére emléknapot tartottak – az egyébként róla elnevezett – stadionban.

A mérkőzést megelőzően a pálya mellett található Mátrai Sándor szobrot megkoszorúzták, és megemlékeztek az egykori játékoskról.

A találkozó első félidejében a helyiek másodosztályú csapata egyáltalán nem játszott megilletődötten, átlövésekből többször is veszélyeztettek, de a Fradi uralta a játékot.

A nézők egy élvezetes második félidőt láthattak, de a harmadik gól után már nem született több találat, így a találkozó 3-0-s ferencvárosi győzelemmel ért véget.

Orosháza-FTC 0-3 (0-1)

Mátrai Sándor 10 éve hunyt el, a barátságos mérkőzés teljes bevételét a szervezők utánpótlás tornákra fordítják majd.

Címkék: foci, labdarúgás, Sport

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: