Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 18. 13:04, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Marihuánával és ecstasyval kereskedett, vádat emeltek ellene

Marihuánával és ecstasyval kereskedett, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek egy 36 éves pilisborosjenői férfi ellen, aki 2019 második fele és 2020 februárja között marihuánával és ecstasy tablettákkal kereskedett Budapest III. kerületében - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn.

A vádlott legalább 18 emberből álló vevőkörrel rendelkezett. Ügyfelei tudták, hogy a férfi minden hétfő és csütörtök este 6 és 7 óra között két, III. kerületi helyszínen drogot árusít. A díler a vevőivel minden esetben előzetesen, telefonon egyeztetett. A vád szerint jellemzően pár grammos kiszerelésekben, grammonként 2000 forintért értékesítette a kábítószert - tudatta a főügyészség.

A vádlott elfogása előtt több vevőjével is utcai találkozót beszélt meg, majd 13 csomag marihuánával meg is jelent. A helyszínen a férfi és négy vevője ellen intézkedtek a rendőrök.

Az elfogás napján a nyomozók a vádlott III. kerületi bérelt garázsában, illetve gépkocsijában több mint 1,5 kilogramm marihuánát találtak, a férfi pilisborosjenői lakcímén pedig ecstasy tablettákat és 3 millió forintot foglaltak le - olvasható a közleményben. A vásárlókkal szemben külön büntetőeljárás folyik - jelezte az ügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.