Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Március 27. 07:07, péntek | Bulvár
Forrás: MTI/Fotó: facebook.com/mariahcarey

Mariah Carey, Alicia Keys és Billie Eilish is bekapcsolódik otthonról egy hétvégi adománygyűjtő koncertbe

Mariah Carey, Alicia Keys és Billie Eilish is bekapcsolódik otthonról egy hétvégi adománygyűjtő koncertbe

Billie Eilish, Mariah Carey és Alicia Keys Grammy-díjas amerikai énekesek is bekapcsolódnak otthonról egy vasárnapi jótékonysági koncertbe, amely a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott amerikaiak javára gyűjt.

A sztárok élő fellépését saját otthonaikból közvetítik majd az egyórás koncerten, amelynek házigazdája Elton John Grammy- és Oscar-díjas brit zenész lesz - számolt be róla a BBC News.

Az iHeart Living Room Concert for America című eseményt a Fox televízió és amerikai rádióadók is közvetítik. A bevételt a Feeding America és egy gyerekeket segítő jótékonysági szervezet kapja.

Az online koncertet követő napon a 18 éves Eilish, a BTS, Dua Lipa és mások társaságában egy másik, tévében közvetített adománygyűjtő műsorban is szerepelni fog, James Corden Late Late Show-műsorának különkiadásában jelennek majd meg.

Corden, aki garázsából jelentkezik, a BTS héttagú fiúegyüttest Dél-Koreából, az albán származású, Grammy-díjas énekesnőt, Dua Lipát Londonból, Andrea Bocelli olasz sztártenort pedig Olaszországból kapcsolja. Eilish bátyjával, Finneas O'Connell zenei producerrel Los Angelesből jelentkezik be, akárcsak a zongorista-színész sztár, John Legend.

"James garázsából távolról sem tudunk olyan tökéletes közvetítést nyújtani, mint egy stúdióból, de a jelen körülmények között, reméljük, hogy segíteni tudunk azoknak, akiknek valahol szükségük van rá, hogy egy kicsit felvidítsák őket" - fogalmaztak a műsor executive producerei.

A Homefest című eseményt a CBS sugározza majd, az adományokat pedig az amerikai járványügyi központ (CDC) alapítványa és egy gyermekszervezet, a Feed the Children kapja.

Corden műsora március közepe óta szünetelt az új koronavírus terjedése miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára