Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. November 10. 12:34, szombat | Helyi
Forrás: Békés Megyei RFK

Életet mentettek a rendőrök Nagyszénáson

Életet mentettek a rendőrök Nagyszénáson

Egy csatorna vizében találtak rá az eltűnt nőre .

Életet mentettek a rendőrökNagyszénáson. A szomszédos településen, Gádoroson szolgálatot teljesítő körzeti megbízott 2012. november 9-én 11 óra körül kapott bejelentést arról, hogy eltűnt egy 59 éves nő. A főtörzsőrmestert a hölgy férje értesítette telefonon. Elmondta, hogy felesége reggel vásárolni indult, de nem érkezett haza. A rendőr azonnal elindult Nagyszénásra, és közben segítségül hívta körzeti megbízott kollégáját, aki ugyan éppen nem volt szolgálatban, de ő is anő keresésére indult. Járták a település utcáit, információkat gyűjtöttek és így tudták meg, hogy az asszonyt Orosháza irányába látták gyalogolni. Arrafelé a település határában, az ún. hajdúvölgyi részen egy csatorna is van, amelynek vizében délután negyed 3 körül nyakig elmerülve találták meg. Kiemelték és mentőt hívtak hozzá, jelenlegkórházban ápolják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: