Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Július 23. 12:16, hétfő | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Légy vonzó és nőies!

Légy vonzó és nőies!

Ha az idei divattrend szerint válogatod ruháid, nem csak nőiességed élvezheted, a férfiak tekintetét is magadra vonzhatod.

Minden nő szereti, ha a férfiak megnézik őt, milyen csinos, karcsú vagy divatos. Már külföldön is nagy teret hódít az Amnesia életérzés. Számos országban hasonló öltözködési stílust választanak a hölgyek, mert ők tudják, mit ad nekik a nőies ruhatár.

Vannak olyan nők, akik valósággal sugároznak, és ha belépnek valahova, minden tekintet rájuk szegeződik, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy szépek lennének vagy tökéletesek. A szexepil belülről jövő kisugárzás, önbizalom és magabiztosság édes egyvelege. Egy kis ráfordítással te is erősítheted a benned lakozó nőisséget!

A titok nyitja: a külső igényesség és a belső tűz. Ha egy nő külseje elhanyagolt, azt jelzi a külvilág felé: „Én nem vagyok fontos önmagamnak”. Az emberek gyakran úgy viszonyulnak másokhoz, ahogy az a valaki saját magához viszonyul. Ha figyelnek rá, tudnak kapcsolódni hozzá, ezért azt kezdik érezni vele kapcsolatban, amit ő saját magával szemben érez, ám ez nem tudatos.

Ha valakinek rendben van az önértékelése, a többiek is tisztelik és elismerik, és ha az illető büszke a nőiességére, hangsúlyozni fogja, és örül annak, hogy bókok özöne kíséri minden megjelenését. Ezeket a visszajelzéseket elraktározza, nőisége és kisugárzása építésére használja, és legközelebb ezekből feltöltekezve még elragadóbban tündököl.

Gyere az orosházi Amnesia-ba és válogass az önbizalmat erősítő kollekciókból! Légy vonzó és nőies az Amnesia-val!

Címkék: Amnesia, divat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.